The Woman se reîntoarce în 2015 cu o nouă ediție!

Încă din anul 2012 sărbătorim ziua femeii alături de sute de femei de afaceri din toată țara, iar anul acesta revenim cu o nouă ediție plină de surprize pentru participantele noastre.

Femeile au devenit mult mai vizibile și mai competitive în mediul de business și în același timp au devenit interesate de tendințele din business și interesate să descopere  acele povești de admirat ale altor  femei de succes.

Ce reprezintă The Woman

The Woman este singura conferință de women leadership din România care a reușit să își păstreze continuitatea și să crească de la ediție la ediție.

Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului însă, este de a dezvolta comunitatea de femei în business prin valoarea și calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante, surprize de tot felul.

De-alungul celor 3 ediții, din anii precedenți,  “The Woman” a devenit sursă de inspirație pentru un număr foarte mare de femei antreprenoare și cu o cariera în top managementul diferitelor companii  din România,  femei  care și-au dezvoltat propria afacere sau care sunt la început de drum și își doresc să își dezvolte o  carieră profesională performantă.

the woman afis

Dintre speakerii anilor trecuți

Personalități marcante precum: Amalia Năstase, Cristina Popa, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Marin sau Simona Baciu au reușit să împărtășească participanților povești de viață extraordinare în edițiile precedente.

Conferinţa The Woman 2014
Conferinţa The Woman 2014

Primul Ambasador The Woman

Începând cu anul 2014, Ambasador The Woman este Amalia Sterescu, una dintre cele mai apreciate femei din mediul de business românesc. Dacă în trecut a ocupat funcții importante în companii precum Oracle și Vodafone, în prezent, Amalia a ales calea antreprenoriatului, fiind cunoscută ca senior business consultant, business coach şi public speaker. Ceea ce admirăm cel mai mult la Amalia, este faptul că şi-a transformat pasiunea şi experienţa în misiune – aceea de a forma personalităţi puternice, de a lustrui talente, de a desăvârşi echipe, de a construi strategii și de a inova mediul de business românesc.

the woman amalia

În cadrul conferinței, vom pune accent pe dezbateri,  în care publicul feminin se poate adresa invitatelor. Se vor aborda teme precum Atuuri și Dezavantaje ale Femeilor în Business, Anteprenoriat Feminin, dar și Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie.

Persoanele care doresc să participe sunt aşteptate în data de 6 martie 2015 la Grand Hotel Italia pentru o nouă experiență The Woman!

Pentru mai multe informații referitoare la înscrieri puteți accesa site-ul oficial al conferinței www.thewoman.ro și pagina de FB dedicată evenimentului https://www.facebook.com/TheWomanRo

Accesul bărbaților este permis, chiar mai mult, este încurajat.