Fashion meets tech la Hotspot Fashion

Care sunt în momentul de faţă cele mai folosite metode de promovare pentru shop-uri online? În ce campanii merită să te implici care să aducă atât profit, cât şi notorietate?

În 30 octombrie, la Cluj se vor pune aceste întrebări şi împreună vom dezbate răspunsurile magazinelor care au testat diverse metode de promovare, bloggerilor care au implementat diverse tipuri de reclamă şi au feed-back direct de la cititorii lor şi a oamenilor din agenţii de PR care gândesc strategii pentru magazine online.

Care sunt avantajele magazinelor de a avea un om intern dedicat pe acţiuni de marketing sau ce avantaje poate aduce o agenţie sau un freelancer specializat pe asta?

hotspot 1

Ce fel de conţinut vinde?

Text vs imagine, Give-away-uri, Endoresement?

Liana Martin, jurnalist de modă, fashion editor fashionandbeauty.ro, autorul cărţii Comunicare în modă şi omul din spatele multor proiecte speciale din industria modei va fi moderatorul discuţiei despre conţinutul care vinde, intervenind cu propria experienţă din acest domeniu.

Andreea Belţic va răspunde din prisma omului de PR care lucrează cu branduri precum Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Kenvelo şi mulţi alţii. Are experienţă din agenţii de publicitate, dar şi că şi freelancer care a fondat blogul Alo-modă.ro şi a deschis în mode firesc şi brandul sora – alomodashop.

Twice People’s Choice Award Winner la Digital Divas, Best Fashion Blog of 2013 (Ftv România), Aldo brand ambassador, imaginea Promenadă Mall Tg Mureş, Alina Ceușan a reuşit să transforme blogul din pasiune în afacere, din tema de facultate în poveste. Experienţă ei cu nenumărate shopuri online vor servi drept sfaturi atât celorlalţi bloggeri, cât şi magazinelor care vor astfel de colaborări.

hostpost 2

Le click, c’est chic!

Cum să devii fashion icon internaţional cu Google AdWords

Google va lansa un proiect dedicat playerilor din fashion, în special pentru cei focusati pe e-commerce. Lansarea oficială va avea loc în cadrul acestui event, iar workshop-ul va fi un how-to de online advertising,  o sesiune foarte practică şi aplicabilă, de unde toţi cei prezenţi vor pleca acasă cu nişte tactici clare.

În dată de 30 octombrie, în Cluj-Napoca, are loc Hotspot Fashion în cadrul expoconferintei de comerţ electronic TeCOMM. Este un eveniment unic în ţară şi dedicat în întregime segmentului fashion din e-commerce. Speakerii ediţiei cu nr. 2 vin din UŞA, UK, Bucureşti şi Cluj:  Colby Hanks, Online Analyst Estée Lauder, Ana Sipciu, Industry Manager Google, Cristina Popa, Country Manager Fashiondays, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Radu Orghidan, de la Tulemod, aplicaţie revoluţionară cu rădăcini americane, Liana Martin, autor cărţi şi fashion editor fashionandbeauty.ro, Alina Ceusan, lifestyle blogger, Andreea Belţîc, owner AloMoDa, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

Pentru cât mai multe informaţii relevante şi updateuri legate de speakeri şi program, urmăriţi site-ul hotspotfashion.ro şi pagină de facebook/hotspofashion.ro