Bijorhca Paris, un vis

Nu cred să mai fie vreun secret pentru cineva faptul că detaliile contează, că detaliile fac diferenţa, mai ales atunci când vorbim de o ţinută elegantă sau de oricare ar fi ea. E sfatul stiliştilor, e sfatul designerilor atât de atenţi cu toţii la detalii, e sfatul până şi al prietenei sau al privirii critice din oglindă. De aceea detaliile au devenit mici-mari obsesii ale lumii modei, iar reacţiile sunt pe măsura lor.

Unul dintre detaliile care contează e reprezentat cu brio de segmentul accesoriilor. Iar dacă lucrurile sunt atât de clare şi de bine definite ȋn această direcţie, organizatorii de evenimente din lumea modei s-au gândit să ducă mai departe totul şi să dedice saloane ȋntregi acestui sector. Astfel, Parisul a devenit de două ori pe an sediul unui nou salon, salonul Bijorhca pentru bijuteriile preţioase, bijuteriile fantezie din lumea luxului.

[easyrotator]erc_5_1410236236[/easyrotator]

Tendinţa pentru crearea de bijuterii de lux a existat dintotdeauna ȋn rândul designerilor, acum ȋnsă ea ajunge la un alt nivel, cel al unui eveniment de specialitate ȋn care sunt reuniţi peste 500 de expozanţi cu bijuterii fantezie, ceva mai deosebite faţă de bijuteria tradiţională de lux care multă vreme nu a acceptat ȋn rândul ei asemenea obiecte. Cum ȋnsă cererea ȋnfluenţează oferta pieţei, şi ȋn rândul creatorilor de bijuterii s-a desprins o categorie menită să satisfacă gusturile clienţilor.

Dacă domnişoara Coco a fost o pionieră a domeniului cu şiragul ei de perle deloc veritabile, astăzi calea e deschisă pentru combinaţii din cele mai surprinzătoare. De la bijuterii delicate şi minimaliste ȋncă din metale şi pietre preţioase, găsim acum orice, obiecte din piele, din pene, din fire textile, din cristale, toate un vis ȋn care creativitatea prinde aripi.

[easyrotator]erc_7_1410236365[/easyrotator]

La Bijorhca vizitatorii descoperă nume precum Manuela Zanvettori, Carlo Zini, Philippe Ferrandis, Les Néréides, Viveka Bergström, Lavish sau Vilaiwan, Thomas V., Rocio Porres, Aramez, Bruno da Rocha, Boks & Baum şi multe altele. Preţurile sunt de ȋnre 80 şi 250 de euro pentru moyenne gamme, iar pentru haute gamme pot ajunge de la 1000 euro chiar la dublu, fără reţineri.

Doamnelor, dacă vă doriţi deci un accesoriu de lux ȋn tendinţe, trageţi cu ochiul printre creaţiile designerilor de la Bijorhca, dar ȋn acelaşi timp vă sfătuiesc să nu neglijaţi creaţiile designerilor români de bijuterii, pentru că, la capitolul creativitate, stăm cel puţin la fel de bine ca toţi cei internaţionali.

[easyrotator]erc_41_1410236496[/easyrotator]