“Wonderland ȋn stilul meu”

,,La urma urmei, moda ţine de interpretarea fiecăruia, de maniera ȋn care vede, simte, poartă lucrurile, de stilul propriu de fapt. Colecţia Wonderland este o colecţie de suflet inspirată de o lume de poveste, dar interpretată ȋn stil personal. Mi-am dorit sa creez o trecere fină ȋntre societatea ȋn care trăim şi un vis ȋn care fiecare are propriile reguli, propriile fantezii. Toţi dorim să evadăm din banalul cotidian, de aceea această colecţie este o punte ȋntre realitate şi vis, ȋntre fantezie şi adevăr. Adevărul meu.” Astfel ȋşi descrie Laura Ion demersul vestimentar, colecţia Wonderland pe care a prezentat-o ȋn această săptămână pentru toate cele doritoare să păşească ȋntr-o lume de vis, ȋn stilul ei.

poza 4 (1)

Laura Ion face parte din grupul designerilor de la Vestige Prêt-à-Porter, iar noi toţi am fost alături de ea cu această ocazie, am susţinut-o, am ȋncurajat-o, am realizat coafurile şi machiajul, iar rezultatul sperăm să fi fost pe placul celor prezenţi la eveniment, dar şi pe placul vostru, al cititoarelor şi cititorilor Vestige LifeStyle. Aşa că astăzi m-am gândit să vă arăt câteva imagini din munca de culise a pregătirilor pentru colecţia Laurei, să vedeţi ce minunăţii proaspete, atât de potrivite pentru zilele de vară, am realizat.

poza 2 (1) (1)

Machiajul modelelor a fost conceput aproape de lumea basmului, fiind un machiaj aparent simplu dar spectaculos ȋn acelaşi timp, ochii fiind subliniaţi de eyeliner, iar pomeţii extinşi spre arcadă luminoşii şi vibranţi. Acesta este un make up pe care vi-l recomandăm ȋn această perioadă, fiind foarte natural şi fresh. Make-up-ul a fost realizat de Lidia Gligor asistată de elevele ei Teodora, Patricia şi Dana.


20140723-164905-6054517320140723-164903-60543841

Ȋn spiritul colecţiei, am realizat ȋmpreuna cu colegii mei şi coafura: două cozi ȋmpletite terminate ȋn coculeţe unite. Vesele şi romantice, ȋmpletiturile au conturat perfect machiajul susţinând ţinutele astfel ȋncât cu adevărat ne-au dus pe toţi ȋntr-o lume de poveste. Această coafură e foarte uşor de realizat şi v-o recomand atât pentru zile călduroase, plimbări pe malul mării, cât şi pentru o rochie de seară de eveniment aşa cum am integrat-o ȋn colecţia Wonderland.

[easyrotator]erc_57_1406260643[/easyrotator]

Ȋnchei spunându-vă că ţinutele din colecţia Laurei Ion le veţi găsi la vânzare ȋn curând ȋn showroom alături de ţinutele propuse de toţi ceilalţi designeri de la Vestige Prêt-à-Porter pentru această vară. Și vă ȋndemn din tot sufletul să purtaţi creaţii ale designerilor români, pentru că merită, pentru că vorbim de nişte tineri talentaţi care vă pot ajuta să vă puneţi ȋn evidenţă mai bine stilul propriu, să vă trăiţi propriile vise, să fiţi unici ȋntr-o lume cu atât de multe copy/paste-uri, ȋntr-un Wonderland ȋn stil personal.

[easyrotator]erc_12_1406260263[/easyrotator]