Art For Broken Heart

art forÎn jurul nostru plâng multe inimi frânte ale copiilor orfani ce-şi duc viaţa în Centrele de Plasament sau Casele de tip Familial din Cluj-Napoca.

Suntem siguri că suferinţa lor te sensibilizează. Dar nu este de ajuns să simţi compasiune petru ei. Ei au nevoie ca tu să acţionezi: banii tîi pot susţine meditaţiile unui copil pentru a se descurca, banii tăi pot încuraja un copil să-şi valorifice talentele artistice, banii tăi pot susţine achiziţia unor pamperşi speciali pentru cei cu dizabilităţi, banii tăi îi pot face să zâmbească din nou pe aceşti copilaşi încercaţi.

Asociaţia clujeană Alfa Grup, împreună cu casa de copii Maria Gabriel, organizează evenimentul caritabil: Licitaţia ART FOR BROKEN HEART, în data de 26.06.2014, orele 19,00, în Parcul Central, în sala Cazinoului.

Te aşteptăm cu drag să achiziţionezi un tablou sau un alt obiect de artă creat de artişti ai Clujului, studenţi, sau chiar copii talentaţi.

Toţi banii strânşi vor fi folosiţi pentru acoperirea nevoilor acestor copii.

Tot aici, ii vei putea cunoaşte pe o parte din ei precum şi proiectele derulate de asociaţie în sprijinul copiilor abandonaţi, proiecte în care te poţi implica şi tu.

Detalii despre eveniment poţi găsi la: Asociaţia Alfa Grup, telefon 0729/027725 şi Casa de Copii Maria Gabriel, telefon 0722/459600.