Restaurantul Baracca – nominalizat la „cel mai bun restaurant al anului”

Restaurantul Baracca a fost nominalizat pentru a doua oară la categoria: cel mai bun restaurant al anului, în cadrul Galei Premiilor de Excelență.

web_c_hladi-8952pre-1024x721

Cele mai eficiente și inovatoare proiecte și concepte din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România vor fi premiate în cadrul evenimentului, care va avea loc în 22 mai la București. Într-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată, într-un context economic cel puțin dificil. Premiile reprezintă în același timp și o certitudine că există oportunitatea de a se depăși momentul de dificultate, de identificare a posibilităților de investiții și de exemple practice și funcționale de colaborare între principalele structuri de decizie în acest domeniu.

Povestea restaurantului Baracca ne-a povestit-o proprietara,  Maria Dunca, doamna minunată, care se luptă pentru noi, muritorii de rând, să avem acces la un adevărat delir culinar în Cluj-Napoca.

Pentru a vota, intrați aici.

Foto: arhiva personală Maria Dunca