Campanie de strângere de fonduri pentru Policlinica fără plată Cluj-Napoca

policlinica fara plataInfoTrafic – radioul de pe strada ta, demarează Campanie de Strângere de Fonduri pentru Policlinica fără plată Cluj-Napoca. Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate a Policlinicii fără plată Cluj, InfoTrafic a hotărât să se implice pentru ca această instituție caritabilă să își poată continua activitatea.

Scopul campaniei este de a strânge 70.000 euro, sumă care ar asigura costurile de funcționare ale Policlinicii fără plată pe un an. În acest sens a fost creată o platformă online specială care facilitează sistemul de donații prin internet

Policlinica fără plată a fost înfiinţată în anul 1994, la inițiativa unui grup de medici, sub patronajul Fundaţiei “Familia Sfântă“. .

Medicamentele oferite pacienţilor provin în majoritate din donaţii, iar medicii policlinicii consultă fără a fi remuneraţi pentru actul medical. De la înfiinţare până în prezent peste 150 de medici şi-au oferit serviciile. Totuşi, sunt necesari foarte mulţi bani pentru cheltuielile lunare.

Toţi banii donaţi pe această platformă merg direct în conturile Policlinicii. Dacă doriţi să donaţi în conturi, acestea sunt:

Banca Română de Dezvoltare Cluj, România – RO15BRDE 130S V078 5670 1300 (lei)

Banca Română de Dezvoltare Cluj, România – RO42BRDE 130S V065 6800 1300 (valută).

Scopul InfoTrafic este să informeze cetățenii clujeni, să se implice în viața socială a orașului, să ofere știri utile, materiale culturale și de divertisment. Tot de la InfoTrafic aflați și despre eventualele probleme de trafic din oraș, întârzieri și devieri de traseu pentru liniile de autobuze.