Drink dress love = love dress impress

De cele mai multe ori zilele mohorâte mă indispun… cu sau fără voia mea. Am mereu tendința de a schimba ceva la mine, de a epuiza raionul de haine colorate, preîntâmpin idei și argumente, dar agale tot încerc și tot la negru mă întorc. Caut mereu lucruri noi, cercetez și mă documentez pentru noul etalon, dar și pentru o nouă bună dispoziție de urmat, de dorit și promovat.

Mă atrage ideea de multifuncționalitate. Nu pot să spun că este o nouă pasiune, ci mai degrabă o veche iubire ce vreau să o împărtășesc cu voi, un stil vestimentar ușor de abordat și incredibil de confortabil, confort oferit de material în sine (cel din imagine bumbac 97% și 3% elastan), dar și de calitatea design-ului gândit în prealabil, un design simplist dar atât de complex.

Un mix and match periculos de ușor, se potrivește deja cu tot ceea ce deții în dulăpiorul fermecat sau în dressing. Nu trebuie să adaugi nimic. Trebuie doar sa îți pui mintea la contribuție și să te lași furată de ideile viitoare și noile ținute pe cât de interesante, pe atât de chic.

Poți să scoți ținuta din tipar printr-un singur element vestimentar, oferindu-ți mereu un iz de nou printr-o altă abordare. Te vei distra jonglând între diverse apariții, atât pentru ținutele de zi cât și pentru cele de seară, cu accesoriile potrivite: o broșă, un colier, pattern slive, slim fit trousers, embrodery leggings. Pentru un ajutor suplimentar v-am făcut o mini selecție de imagini ajutătoare… iar viitoarele match-uri le veți desluși singure.

Inspirată fiind de design-ul bărbătesc, am introdus un blazer masculin în ținutele casual chic pentru femei, ușor avangardist, dar potrivit pentru orice vârstă și indicat pentru 90% din flaver-urile vestimentare. Let’s enjoy while dressign up.

blazer negru 1 blazer negru 2 blazer negru 8

Blazerul este unul dintre must-have-urile sezonului pentru mine. Potrivit pentru fiecare anotimp, mai ales când te strigă frigul, când te mohorăsc ploile sau răcoarea dulce de vară își face simțită apariția, tomnatica vreme îți bate în prag, rochia diafana își cere dreptul să o încălzești, să îi faci dress up-ul potrivit botinelor. Nu te iartă nici iarna îngândurată: azi în pantofi, mâine în botine, săptămâna viitoare în bascheți și pantofi sport, pentru toate se potrivește ca o mănușă fină, delicată… așteaptă a fi purtată.

blazer negru 6