Cele mai cumpărate cadouri de Crăciun, la Design Your Christmas

Obiectele de designer au fost la mare căutare în luna cadourilor. Vă prezentăm topul celor mai cumpărate cadouri de Crăciun – Design Your Christmas.

În cadrul primului târg de design româno-austriac Design Your Christmas!, care este în desfășurare până pe 24 decembrie la Băneasa Shopping City, obiectele românești de design care au demonstrat originalitate au fost cele mai căutate de cumpărătorii care au trecut pragul târgului.

Astfel, pe primele locuri în topul preferințelor cumpărătorilor se situează terariile designerului Ramona Bejan (fragmente de natură vie suspendată în globuri transparente a€“ prețuri de la 190 lei/ buc.), accesoriile din piele ale designerului Gabriel Geller (genți sau accesorii pentru gadgeturi, personalizate cu diferite mesaje) sau simpaticele figurine realizate din taste de calculator de designerul Alin Teglas.

Ramona Bejan. 3 X Aerium
Ramona Bejan. 3 X Aerium

Nemuritor și Rece, un brand românesc de tricouri imprimate cu figuri ale unor celebre personalități culturale române (precum Măria Tănase sau Jean Constantin), într-o interpretare stilistică contemporană sau Iscusit. Concept vestimentar -€“ un brand de haine a€- obiect, personalizate printr-o amprentă foarte puternică a creatorilor acestui brand, au fost de asemenea pe primele locuri în preferințele celor care au dorit să facă cadou un obiect special de la târgul Design Your Christmas!

Tricou Nemuritor şi Rece
Tricou Nemuritor şi Rece

Vizitatorii au cumpărat de asemenea și Fandacsia -€“ o pălărie ultra extravagantă (265 lei) sau bijuterii – concept ale designerilor Alis Lalu sau Empire (prețuri de la 300 lei).

Colier Empire
Colier Empire

O secțiune specială în cadrul târgului Design Your Christmas! este dedicată designului austriac a€- 10 designeri din regiunea Graz expun spre vânzare obiecte de iluminat, obiecte de decorațiune interioară, bijuterii și diferite accesorii.

Târgul este deschis la Băneasa Shopping City a€“ etaj 1 (acces din librăria Cărturești sau dinspre Grand Cinema Digiplex) până pe 24 decembrie, în intervalul orar 10.00-22.00.