Încălţămintea Guban în mall-uri

Producătorul de încălţăminte Guban din a deschis primul magazin de încălțăminte într-un mall din capitală, urmând ca în următorii trei ani să acopere principalele mall-uri din cele mai mari orașe din țară. Produsele Guban au fost disponibile până acum doar la magazinul din incinta fabricii din Timișoara. Scopul acestei dezvoltări este creșterea cifrei de afaceri, precum și a producției cu 20% în fiecare an.

guban

Eugeniu Cicoare , directorul general al Guban a declarat: „Aveam deja un magazin în Timişoara în incinta fabricii, însă am decis să mergem şi cu o unitate în unul dintre cele mai importante malluri din România, în Băneasa Shopping City. Planul nostru presupune însă şi alte deschideri, atât în malluri unde vom merge cu încălţăminte premium, cât şi în zone stradale unde vom vinde încălţăminte casual, însă tot din piele“.

De-a lungul timpului, pantofii Guban au fost încălțați de personalitățî precum fostul preşedinte american Harry Truman, actriţa Sophia Loren, Gheorghe Gheorghiu Dej şi Tudor Arghezi.

Sursă știre și foto: zf.ro