Trei zile multiculturale şi muzicale la festivalul PLAI

Între 13 şi 15 septembrie se va desfăşura la Timişoara (la Muzeul Satului Bănăţean) a 8-a ediţie a festivalului PLAI, cunoscut drept cel mai mare festival de „world music” din Europa, organizat 100% de către voluntari. De asemenea, este şi singurul festival din ţara noastră care a ajuns în finala European Festival Awards, reprezentând România la categoria Best Small European Festival 2012.

Şi mai mult, în 2008 s-a ales cu Premiul Chrlemagne pentru tineri europeni – cel mai bun proiect multicultural din România, iar în 2009 a fost pe prima poziţie la Gala Societăţii Civile – secţiune Artă şi Cultură.

Dacă cu toate aceste distincţii nu v-am convins, ce spuneţi de lineup-ul din acest an: ZAZ, Patrice, Vieux Farka Toure, Maia Vidal, Baba Zula, Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado.

Şi nu e vorba numai de nişte concerte în cele trei zile de festival, ci de prezenţa a 45 de parteneri culturali care vor umple weekendul viitor prin mai bine de 200 de activităţi pentru cei prezenţi. Mai multe informaţii şi programul festivalului se găsesc pe plai.ro.

plai festival

Festivalul PLAI 2013 este organizat de Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Consiliul Judeţean Timiş și Institutul Francez din Timișoara.

Bilete reduse cu 20% se pot cumpăra de la Eventim(www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti,Germanos, Orange și Vodafone până în data de 12.09.2013. Prețul unui bilet pentru o zi de festival este 40 de lei până în 12.09.2013 | 50 de lei la intrare. Prețul unui abonament pentru 3 zile de festival este 80 de lei până în 12.09.2013 | 100 lei la intrare.