S-a lansat Republik of Sport

Săptămâna trecută, în incinta reședinței de la București a Domnului Paul Brummell, ambasador al Marii Britanii, a avut loc un eveniment de reper pentru domeniul sportului: Lansarea Republik of Sport.

Manageri de top, reprezentanți din industria sportului și nu numai, s-au întrunit la resedinta si in prezenta Excelentei sale Domnul Ambasador la Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Dl. Paul Brummell, pentru a discuta planurile pregătite pentru un concept care va revolutiona miscarea sportiva de amatori: Republik of Sport.

O parte din numele sonore ale business-ului care au participat în cadrul ședinței sunt BCR, BAT, Coca Cola Hellenic, Huawei, E&Y, Rematholding, Nestle, RDS, Medicover, Ford, Generali, Farmexim, Fan Curier, Elmec/Nike si Decathlon.

S-a stabilit structura pe care o va avea Republik of Sport, parlamentul unicameral fiind compus din firmele care participă la competiţiile sportive de amatori, dar şi guvernul, compus din Ministru de Externe – Dl Hermann Sonnenstein, Ministru de interne – Dl Mihai Olaru şi Prim Ministru – Prof. Gabriel Madotto. Cabinetul este compus din 15 miniştri delegaţi pe principalele sporturi. Preşedintele va fi ales de Parlament in următoarele 3 săptămâni, pentru un mandat de 2 ani.

repofsport

Mai mult, dezbateri au fost și pe tema următorului eveniment sportiv de anvergură și anume ediția Corporate Games – Cluj Napoca 23 – 25 mai 2015, prima editie din Transilvania, unde vor fi programate intreceri la 12 sporturi.

Câștigătorii din cadrul competiției din Cluj vor fi înscriși automat în finala de la București,  care va avea loc pe 11 – 14 Iunie 2015, cu intreceri la 15 sporturi. Mai departe, câștigătorii din cadrul finalei de la București vor reprezenta oficial, echipa României în cadrul World Corporate Games – programata in Noiembrie la New Mexico, Mexic.

Corporate Games este o combinație între sport, business și turism, reunite într-o competiție mondială între corporații, care se desfasoara in 28 de tari de pe toate cele 5 continente.

Pe baza expertizei la nivel mondial de peste 20 de ani în evenimente, Corporate Games organizează, promovează și conduce întrecereri sportive, într-un mediu corporatist.