OUTDOORZ 2024: Trăiește aventura offroad din nou, între 25-28 iulie la Bran!

outdoorz bran

OUTDOORZ Fest, festivalul emblematic pentru iubitorii de off-road și aventuri în aer liber, anunță o nouă ediție plină de acțiune între 25 și 28 iulie 2024, în pitorescul Bran. Pregătiți-vă pentru patru zile în care pasiunea pentru natură și aventură se îmbină cu spiritul comunității de outdoor. 

Festivalul va include o serie de activități și workshop-uri menite să testeze și să dezvolte abilitățile participanților într-un mediu autentic și provocator: 

  • Atelier Offroad Tehnic & Drive, unde tehnici avansate de conducere vor fi demonstrate și practicate. 
  • Off Road Recreational și Atelier de Overlanding Flo Adventure pentru cei care doresc să exploreze limitele conducerii offroad. 
  • Escape Box și Treasure Hunt pentru amatorii de mister și strategie.
  • Garden Games și Face and Body Paint pentru distracție creativă în aer liber. 
  • Ateliere de Sustenabilitate și Urban Survival care oferă instruire practică pentru situații reale. 
  • Wild Cooking cu Dodo Mesaros, o experiență culinară sălbatică. 

Aceste activități sunt completate de concerte live cu artiști precum Argatu, Reman, Hadriani, Just Eddie, Abasc și Bogdan Gontea, care vor umple serile cu muzică și dans. 

Muzica joacă un rol central la OUTDOORZ 2024, transformând Branul într-un epicentru al vibrațiilor pozitive și al ritmurilor contagioase. Scena va fi animată de un lineup divers, care aduce împreună artiști consacrați și talente emergente, garantând un spectacol audiovizual de excepție. De la folclor modernizat la beat-uri electronice și hip-hop autentic, fiecare seară va fi o celebrare a diversității culturale și muzicale. Atmosfera festivalului este una de neegalat, cu zile pline de activități dinamice și seri presărate cu lumini și muzică, creând un spatiu unde arta și natura se întâlnesc în armonie perfectă. Această fuziune de sunete și scenarii pitorești face din OUTDOORZ nu doar un eveniment, ci o destinație în sine, un loc unde spiritul comunității și pasiunea pentru aventură se manifestă la unison. 

 

OUTDOORZ Fest nu este doar un festival, ci o platformă de întâlnire pentru comunitatea de aventurieri, un loc unde pasiunile se întâlnesc și unde fiecare participant poate să învețe, să experimenteze și să se bucure de frumusețea vieții la exterior. Cu o combinație perfectă de relaxare, educație și adrenalina, OUTDOORZ 2024 este evenimentul suprem pentru orice entuziast de aventură și natură.

OUTDOORZ își așteaptă participanții să se alăture acestei aventuri unice, unde fiecare moment este o oportunitate de a crește și de a trăi la maximum. 

Pentru mai multe informații despre bilete și detalii ale festivalului, vizitați site-ul.

Biletele sunt acum disponibile AICI.

No Comments Yet

Comments are closed