O noua experiență imersivă în Promenada Mall- Shakespeare Dimensions

Shakespear Dimensions

Vino la Promenada să descoperi primul spațiu imersiv dedicat operelor lui William Shakespeare – Shakespeare Dimensions – un loc unde spectacolul de teatru și inteligența artificială (A.I.) se îmbină, creând o experiență unică de realitate virtuală!

Între 10 și 12 mai, în intervalul orar 10:00-22:00, poți experimenta senzații vizuale, auditive și olfactive inspirate de piesa “Furtuna” a lui William Shakespeare, având astfel posibilitatea de a explora un tărâm în care liniile dintre magie, natură și tehnologie se estompează, oferind o perspectivă unică asupra capodoperei celebrului autor englez.

Shakespeare Dimensions este un experiment scenografic 3D în spațiul virtual în care universul teatral este integral generat de tehnologii AI cu sprijinul cărora se depășesc limitele fizice a ceea ce ar putea fi perceput și înțeles pe o scenă convențională de teatru. Creatorii acestui proiect îl descriu drept o experiență singulară a fiecărui spectator cu tehnologia, o punte către trecut, prin prisma viitorului, demonstrând atemporalitatea poveștii lui Shakespeare.

Accesul este gratuit, experiența durează trei minute și este accesibilă pentru maxim 5 persoane în același timp.

Spațiul imersiv este poziționat pe esplanada Barbu Văcărescu.

Te așteptăm să te bucuri de o experiență unică!

No Comments Yet

Comments are closed