HORECA, INDUSTRIA VIITORULUI – Conferința Ospitalității

HORA

Ajunsă la cea de-a 7-a ediție, Conferința Națională a Industriei Ospitalității este o platformă relevantă de dezbateri constructive, generatoare de soluții inovatoare pentru ospitalitate, unul dintre domeniile reper pentru economia României.

Organizația HORA împreună cu HORECA INSIGHT propun, o serie de dialoguri deschise pe temele cu cel mai mare impact pentru afacerile din industrie, sub conceptul HoReCa, industria viitorului.

Conferința Națională a Industriei Ospitalității  va avea loc în data de 26 martie 2024, 09:30-17:00, Fratelli București.

Conferința HORA, cel mai important eveniment de business dedicat industriei ospitalitățiireunește lideri autohtoni din piața HoReCaautorități locale și specialiști din industrii conexe. În contextul crizei actuale de personal, a pandemiei care a lăsat urme adânci, aceste discuții sunt esențiale pentru a da speranță investitorilor din domeniu, pentru a încuraja dezvoltarea sănătoasă a acestui sector de activitate, vital pentru economie și cu un potențial enorm.

Misiunea HORA rămâne aceeași, de a apăra interesele industriei de ospitalitate și de a fi un sprijin pentru antreprenorii din domeniu, care au nevoie de ghidaj și de o comunitate puternică.

Pentru mai multe informații și pentru a afla programul conferinței, accesați link-ul: https://horaromania.org/conferinta-hora-26-martie-2024/

 

No Comments Yet

Comments are closed