Gogoșile savuroase Donut worry be happy pe piața din România

Donut Worry

Gogoșile brandului internațional Donut worry be happy, sub umbrela familiei La Lorraine, se găsesc în majoritatea supermarket-urilor din țară. Gogoșile colorate și pline de savoare sunt disponibile într-o varietate de arome delicioase. De la glazura de căpșuni până la umplutura de ciocolată belgiană, gogoșile colorate si pufoase sunt un deliciu pentru toate vârstele.

În anul 2011, compania La Lorraine România a introdus primele produse pe piața locală,
având un rol semnificativ în dezvoltarea categoriei de pâine bake-off în regiune. Aceste
produse sunt distribuite pe piețele din România, Moldova, Bulgaria, Serbia și Muntenegru,
precum și în alte țări din Europa. Ca parte a eforturilor continue de a inova și de a răspunde preferințelor în continuă evoluție ale consumatorilor, compania a lansat o gamă de gogoși numită Donut worry be happy.

Succesul La Lorraine România se datorează focusului pe care compania îl are pe produsele realizate la Câmpia Turzii. Liniile de producție au echipamente cu tehnologie de ultimă generație, iar preocuparea pentru o calitate superioară a gamei variate de produse este esențială pentru întreaga organizație. Croissante cu unt, simple sau cu diverse umpluturi, melci cu vanilie, chifle kaiser, baghete franțuzești, pâine multicereală, durum sau cu maia, pâini rotunde artizanale, gogoși sunt doar câteva dintre produsele care se pot regăsi atât în rețelele retailerilor, cât și în HoReCa sau lanțurile de benzinării.

No Comments Yet

Comments are closed