Premiera piesei ,,Amadeus”, de Peter Shaffer, s-a jucat cu casa închisă.

WhatsApp Image 2024-02-12 at 16.40.15

 Următoarea reprezentație, pe 23 februarie.

Piesa „Amadeus”, de Peter Schaffer, s-a jucat, pe 10 februarie, în premieră la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov. Spectacolul de teatru muzical, foarte bine primit pe orice scenă, a oferit o experiență complexă și captivantă, în care publicul a fost imersat în Viena Secolului al XVIII-lea.

Pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov, „Amadeus” poartă semnătura regizorală a lui Gavriil Pinte – regizor artistic în cadrul Redacţiei Teatru a Societăţii Române de Radiodifuziune, multiplu premiat. Într-un interviu acordat publicației Zile și Nopți, regizorul a vorbit despre felul în care i s-a schimbat percepția asupra textului lui Peter Shaffer în decurs de zece ani, respectiv de la montarea din Sibiu la cea din Brașov.

Premiera de sâmbătă, 10 februarie 2024, s-a jucat cu casele închise. Biletele pentru acest spectacol au fost epuizate cu o zi înainte de premieră, reiterând interesul imens al publicului pentru acest eveniment teatral extraordinar. Peste 560 de spectatori au fost prezenți în sală pentru a a viziona acest regal teatral.

Spectatorii au fost invitați într-o călătorie în inima vieții tumultuoase a lui Wolfgang Amadeus Mozart și a rivalității sale cu compozitorul Curții de la Viena, Antonio Salieri. Cu fiecare notă muzicală și cu fiecare replică, publicul a fost captivat de tensiunea dramatică și de bucuria muzicală pe care acest spectacol o aducea în fața lor.

Distribuția spectacolului a fost cu adevărat remarcabilă, actorii și-au adus personajele la viață într-un mod convingător și impresionant. Interpretările lor au fost atât de intense și autentice încât publicul a fost complet absorbit de fiecare dialog, de fiecare gest și expresie.
Următoarea reprezentație va avea loc în data de 23 februarie, ora 19.00.

Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului sau online:
www.mystage.ro/bilete/amadeus-4290

 

No Comments Yet

Comments are closed