COS X LINDA FARROW, o colecție capsulă ce are ca inspirație nostalgia

COS și LINDA FARROW anunță lansarea unei colecții capsulă de ochelari de soare iconici, în ediție limitată, care împrumută expresii retro și expertiza manufacturii. Îmbinând identitățile creative ale celor două branduri, gama de stiluri create în colaborare prezintă designul atemporal și inovator al brandului de modă londonez COS și designul îndrăzneț și rafinat al ochelarilor semnați de brandul LINDA FARROW.

Colecția de zece piese prezintă modelele favorite modificate din colaborarea de debut COS X LINDA FARROW si modele de arhivă, reconfigurate. Ochelarii emblematici Linda Farrow – ’70, supradimensionați au fost reimaginați cu rame transparente colorate, evocând un sentiment de nostalgie și sofisticare. Modelul aviator tortoiseshell reproiectați cu lentile în gradient, suntprezenți în colecție alături de modelul cu rame ovale ușor curbate și modelul cat-eye, combinând farmecul old-school cu tendințele actuale.

Focusul colecției este pe detalii și manufactură, acest lucru putând fi observat în decupajele aurii și argintii ce adaugă o notă contemporană stilurilor clasice. Proiectate cu gândul la longevitate și funcționalitate, lentilele oferă protecție UV 100%. Fiecare pereche de ochelari vine cu o husă de protecție și un material special pentru întreținerea lentilor curate.

Colecția va fi disponibilă începând cu 21.02.2024 online și în magazine selectate pentru o perioadă limitată de timp.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combinăfuncționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovațiile în materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Despre LINDA FARROW

Creatoare de modă inițial, Linda Farrow și-a stabilit brandul omonim în 1970 și a fost unul dintre primii designeri care a tratat ochelarii de soare ca pe niște adevărate accesorii de modă. Astăzi, la peste 50 de ani, LINDA FARROW s-a impus ca un brand de modă global care plasează calitatea de neclintit în fruntea designului. Brand purtat frecvent de celebrități, printre care Gigi și Bella Hadid, Rihanna, Beyonce, Kendall Jenner, Hailey Bieber și Lady Gaga și mai multe colaborări în curs cu cei mai apreciați designeri din lume, iar ritmul brandului nu dă semne de încetinire.

No Comments Yet

Comments are closed