COS lansează o colecție capsulă dedicată noului an lunar: anul dragonului

New Project-4

Anul Nou Chinezesc dă startul unei noi colecții

COS dezvăluie colecția ce marchează începerea Anului Nou Chinezesc, celebrând trecerea în Anul Dragonului. Având în atenție un suflu nou de primavară, colecția prezintă imprimeuri florale în diferite forme, fiecare oferind o eleganță rafinată și unică.

Utilizând tehnici digitale desenate de mână, colecția capsulă combină în mod artistic imprimeurile cu textura placută la atingere a materialelor utilizate. Captând mișcarea dragonului, printurile complexe se regăsesc pe veste tricotate, bluze de piele cu guler înalt, cămăși și fuste.

Combinând elementele tradiționale și designul contemporan specifice Anului Nou Lunar, o selecție de costume casual în tonuri neutre, tricotaje din lână moale în roșu vibrant și siluete fluide evocă un sentiment de sofisticare relaxată. Puloverele în formă de cocon completează piesele din denim moale, îmbinând stilul modern și versatilitatea, cu piese care fac fără probleme tranziția de la outfiturile de zi, la cele de seară.

Colecția capsulă este disponibilă online și în magazine COS selectate.

Despre COS
Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecțiiunice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovațiile în materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.
No Comments Yet

Comments are closed