COS LANSEAZĂ O COLECȚIE CAPSULĂ DE BIJUTERII UNISEX PENTRU VALENTINE’S DAY, CARE INCLUDE PIETRE SEMIPREȚIOASE ȘI MATERIALE RECICLATE

VALENTINES JEWELLERY_5

COS lansează o colecție capsulă de bijuterii care pot fi suprapuse, având ca inspirație relația dintre obiect și purtător. Capsula atent curatoriată stăpânește arta suprapunerii prin stiluri versatile unisex: inele eclectice, cercei, brățări și pandantive, care combină pietre semiprețioase și materiale reciclate.

Fiecare piesă este gandită astfel încât să fie purtată în orice sezon și este concepută pentru a marca ocazii speciale, a onora relațiile dragi și a îmbrățișa iubirea de sine. Promovând individualitatea, o gamă variată de dimensiuni încurajează stylingul propriu și experimental, prin asortarea diferitelor modele, adăugând impact și scoțând în față personalitatea purtătorului.

Reflectând angajamentul mărcii față de designul perpetuu consacrat și selecția meticuloasă a materialelor, fiecare piesă este realizată din alamă reciclată și placată cu argint sau aur. Decorate cu sticlă tăiată impresionant și pietre semiprețioase, accentul pus pe textura suprafeței și pe detaliile complexe creează un aspect îndrăzneț, dar relaxat; cuarț transparent pentru claritate și vindecare, cuarț fumuriu pentru a împământeni și proteja, ochi de trigru albastru pentru a calma și jad roz vibrant pentru a purifica. Inelele statement sunt completate de mai multe stiluri elegante și discrete, în siluete organice și forme neregulate sculptate care completează orice look.

Concepută pentru a diversifica și completa colecțiile ready to wear ale brandului, capsula unisex de bijuterii COS este disponibilă în magazine și online pe cos.com.

No Comments Yet

Comments are closed