Campania COS primăvară-vară 2024: Rina Sawayama și Jack O’Connell fotografiați de Karim Sadli

O explorare a simplității moderne; COS prezintă campania de primăvară-vară 2024 care îi are în atenție pe Rina Sawayama, cântareață și actriță de origine britanică și japoneză, alături de actorul englez Jack O’Connell. Oferind o nouă viziune a luxului de zi cu zi, o colecție puternică și discretă, cu atenție mare la detalii, dezvaluie texturi intrigante și siluete impunătoare care formează o garderobă atemporală. 

Susținând comunitatea formată în jurul COS și înfățișând contraste creative, distribuția diversă a campaniei a fost fotografiată în Mexic de fotograful Karim Sadli. Pe fundalul unui orizont albastru deasupra oceanului și în studio, Sadli îmbrățișează împrejurimile liniștite, surprinzând personajele într-o serie de imagini captivante. Modelele de origine germană Anna Ewers și Leon Dame și modelul- actor argentinian Mica Argañaraz apar alături de modelul sud-coreean Xu Meen, modelul canadian Awar Odhiang și modelul senegalez Dara Gueye.

Sărbătorind simplitatea și designul atent, colecția de sezon echilibrează modernitatea și
meșteșugul. Acordând o atenție deosebită construcției, cu accent pe formă, croielile elegante propun pentru vară blazere structurate fără mâneci și pantalonii largi, fluizi. COS rafinează modele atemporale: trench-ul clasic, jacheta biker din piele și rochiile romantice pretabile atât pentru zi, cât și pentru seară. O selecție curatoriată de îmbrăcăminte de zi de inspirație retro și seturi coordonate versatile cu detalii tăiate cu laser îmbogațesc colecția.

Natura continuă să fie o sursă de inspirație pentru paleta de culori și imprimeurile sezonului: printurile cu frunze și culorile neutre liniștitoare- nisip și piatră, sunt completate de un roșu îndrăzneț, dar sofisticat și de diferite tonuri de albastru.

Accesoriile sunt supradimensionate – General Information o geantă din piele cu un profil relaxat ocupă un loc central, completată de o selecție de ochelari de soare COS × LINDA FARROW inspirați de nostalgie, care completează look-urile sezonului.

Despre COS

COS oferă piese ready-to-wear și accesorii pentru o garderobă complexă. Înrădăcinată în designul de lux colecția acordă o atenție sporita durabilității, calității și a unei palete de culori care transcende timpul. Sufletul creativ al brandului este vizualizat prin povestiri originale, defilări sezoniere și cultură contemporană pentru a crea o experiență dincolo de așteptări.

cos.com
@cosstores

Despre LINDA FARROW

Inițial designer de modă, Linda Farrow și-a înființat brandul omonim în 1970 și a fost unul dintre primii designeri care au tratat ochelarii de soare ca pe niște accesorii de modă adevărate. Astăzi, după mai bine de 50 de ani, LINDA FARROW s-a impus ca o marcă de modă globală care plasează calitatea de neclintit în toate modelelor de ochelari create.

lindafarrow.com
@lindafarrow

No Comments Yet

Comments are closed