COS A LANSAT O COLECȚIE CAPSULĂ ÎN PARTENERIAT CU NATIVATM FOLOSIND LÂNĂ REGENERATIVĂ TRASABILĂ

COS x NATIVA™ Regenerative Wool_01

COS a colaborat cu NATIVATM, un furnizor deschizător de drumuri în ceea ce privește producția de lâna Merino de lux, pentru a crea o colecție capsulă în ediție limitată, care susține practici agricole regenerative care au ca scop încurajarea schimbărilor pozitive.

Ilustrând angajamentul continuu al COS față de trasabilitate și transparență, colaborarea
susține angajamentul NATIVATM de a cultiva ecosisteme echilibrate. Abordarea holistică a NATIVATM în ceea ce privește agricultura regenerativă este adaptată la nevoile fiecărei ferme pentru a îmbunătăți calitatea solului și a apei, pentru a spori captarea de CO2 și pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor, abilitarea fermierilor și a comunităților lor locale.

„NATIVATM este un pionier în crearea unui nou mod de a produce cea mai bună lână Merino din lume. Sprijinindu-ne partenerii agricoli prin practici agricole regenerative și insuflând încredere și trasabilitate de-a lungul întregului lanț de aprovizionare în domeniul modei cu ajutorul Blockchain, consumatorii pot avea incredere în calitatea și în cele mai stricte standarde de mediu atunci când văd numele NATIVATM”, a declarat Nicolas Sapelli, director de achiziții NATIVATM.

Pe măsură ce colecțiile COS continuă să exploreze abordări regenerative, fibrele de lână trasabile NATIVATM prind viață prin intermediul seturilor fine și a articolelor esențiale elevate.

În plus, în colecțiile de tricotaje COS sunt prezente materiale mai durabile, realizate din lână certificată atât de Responsible Wool Standard, cât și de Responsible Mohair Standard,
precum și din lână reciclată și refolosită. Designul viabil, calitatea fără compromisuri și
meticulozitatea meșteșugului sunt evidențiate în întreaga gamă.

General Information

Colecția capsulă COS x NATIVATM este compusă din 8 piese din lână regenerativă și este
disponibilă în magazine și online la nivel global.

No Comments Yet

Comments are closed