Calvin Klein dezvăluie prima parte a campaniei Primăvara 2024, cu Jeremy Allen White în rol principal

S24_JAW_PR_nologo_1080x1350_6

Calvin Klein prezintă campania Primăvara 2024 cu renumitul actor Jeremy Allen White în debutul său pentru brand, purtând cea mai emblematică lenjerie intimă a lui Calvin Klein.

Nativ din New York, Jeremy este surprins în imagini de Mert Alas în orașul său natal, într-o serie de fotografii și videoclipuri care dezvăluie conexiunea pe care o are cu orașul și îi amplifică energia puternică pe care o emite, purtând cele mai emblematice stiluri ale brand-ului. După cum se observă în imaginile cu Jeremy, colecția de lenjerie intimă pentru bărbați Primăvara 2024 aduce o notă fresh la modelele clasice Calvin Klein cu noi abordări ale logo-ului și materiale pentru un confort elegant, de zi cu zi. Noile stiluri Intense Power, Micro Stretch și Micro Mesh îmbină un design îndrăzneț cu o tehnică de realizare inovatoare, oferind un aspect elegant și comod, în timp ce lenjeria esențială Modern Cotton și Cotton Stretch propun un strat de bază emblematic pentru fiecare garderobă. În cadrul colecției Primăvara 2024, articolele esențiale minimaliste specifice brand-ului sunt prezentate cu inovație modernă și senzualitate în forma sa cea mai pură.

Campania Primăvara 2024 va explora universul Calvin Klein, evidențiind talente dinamice în viniete independente care le accentuează individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein. Stay tuned pentru următorul capitol.

Credite Campanie:
Regizată și fotografiată de Mert Alas Stilist
Emmanuelle Alt
Credite Editoriale:
Calvin Klein

No Comments Yet

Comments are closed