„Nastasia – o poveste de cartier”: Premieră sold-out la Teatrul Sică Alexandrescu

WhatsApp Image 2023-11-13 at 15.33.23

La Brașov, duminică, 12 noiembrie, luminile Teatrului ,,Sică Alexandrescuau strălucit mai intens ca niciodată, lansând o premieră excepțională ce a captivat inimile și sufletele spectatorilor prezenți. Spectacolul ,,NASTASIA – o poveste de cartier”, de George Mihail Zamfirescu, a făcut senzație, reușind să umple sala până la ultimul loc disponibil (SOLD OUT).

Spectacolul poartă semnătura regizorală a maestrului Victor Ioan Frunză, unul din cei mai mari directori de scenă contemporani din România, iar scenografia aparține apreciatei Adrianei Grand. Cu o carieră ce se întinde peste jumătate de secol de teatru, Maestrul s-a remarcat prin abordarea sa inovatoare și prin explorarea unor teme profunde în spectacolele pe care le-a regizat.

Victor Ioan Frunză este recunoscut nu doar pe scenele naționale, ci și la nivel internațional, activitatea sa aducându-i o serie de premii și distincții, inclusiv recunoașterea din partea UNITER pentru contribuția sa excepțională la dezvoltarea artei teatrale.

Într-o interpretare de excepție, actorii teatrului Sică Alexandrescuau reușit să întrupeze personajele create de George Mihail Zamfirescu și să transmită publicului emoții profunde, purtându-l în atmosfera unei epoci apuse.

Pentru cei care nu au reușit să vadă spectacolul din 12 noiembrie, următoarea reprezentație va avea loc în data de 19 noiembrie, ora 19:00.

Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului sau online: https://www.mystage.ro/bilete/nastasia-o-poveste-de-cartier-4222/#/r=33912

Despre ,,NASTASIA – o poveste de cartier

Nastasia, fiica lui Ion Sorcovă, trăitoare într-o lume degradantă, reușește, totuși, săși păstreze puritatea, aspirând să ajungă într-un mediu curat. Vrea să iasă la lumină, însă fără vreo dorință de parvenire. Mijlocul de a ieși din această stare este, în gândirea ei, căsătoria cu Luca un tânăr lucrător conform. În calea împlinirii visului ei apare un obstacol: Vulpașin bătăuș de cartier care o iubește și-i capabil de orice pentru a se căsători cu ea. Vulpașin îl ucide pe Luca, iar Nastasia, îi pregătește o răzbunare: acceptă căsătoria cu el, ca mai apoi să se spânzure chiar în ziua nunții.

În distribuţie: IOANA PREDESCU, MIHAI GIURIȚAN, DAN COGĂLNICEANU, ION GÂLMĂ, OANA HUIU, CLAUDIA SULIMAN, ANCA FLOREA, MĂDĂLIN MANDIN, RELU SIRIȚEANU,  VASILE DAVID.

Acțiunea se petrece la București, în anii 90, în cartierul Dudești.

Durata spectacolului: 2h (fără pauză)

No Comments Yet

Comments are closed