Muzeul Figurilor de Ceară se deschide în ParkLake

Muzeul figurilor de ceara

Începând cu 04 noiembrie ParkLake Shopping Center devine gazda Muzeului Figurilor de Ceară, una dintre cele mai inedite și captivante expoziții din România.

Descoperă personalități care au marcat istoria.

În perioada 04 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, vizitatorii ParkLake pot intra în minunata lume a figurilor de ceară și pot surprinde instantanee alături de legendele din lumea sportului.

Pasionații de fotbal vor descoperi figurile de ceară aparținând unor personalități precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi. Pentru amatorii de tenis întâlnirea cu Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Simona Halep va aduce o experiență inedită și ocazia unei
fotografii unice. Și pe cei care preferă boxul îi așteaptă o surpriză – aceștia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se pot bucura de artiștii lor preferați, precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna.

Cinefilii sunt și ei așteptați în ParkLake pentru a se întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins
sau chiar Daniel Craig – Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspirație cele mai faimoase personalități naționale și mondiale.

Realizate cu deosebită atenție și precizie de artiști din Bulgaria, fiecare figură de ceară a necesitat șase luni pentru realizarea sa în cel mai mic detaliu care să se apropie de original.

Situată la etajul 1 din ParkLake Shopping Center, expoziția urmează să fie deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al centrului comercial. Biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 lei pentru elevi, studenţi și pensionari. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Mai multe informații despre Muzeul de Ceară găsești pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

No Comments Yet

Comments are closed