IE Clothing devine ZESTAL

c2084b7d-2db6-47b0-9134-5781fa29368b

Noua identitate a brandului ilustrează viziunea creativă ce aduce împreună tradiția și modernitatea în colecții atemporale pentru generațiile de azi și de mâine.

După aproape 10 ani de activitate, brandul de haine de lux IE Clothing își continuă ascensiunea în piață cu o nouă identitate fresh – ZESTAL. Noul nume reflectă viziunea companiei de a crea haine atemporale dedicate tradiției populare românești care să inspire generațiile de azi și mâine. Prin acest proces de rebranding, compania își propune să scoată în evidență valorile brandului și să conecteze trecutul cu prezentul prin creațiile sale care să dureze peste generații.

Recent, la showroom-ul ZESTAL a avut loc o prezentare de modă la care au fost prezenți
vedete și influenceri de lifestyle printre care amintim Ana Baniciu, Giulia Anghelescu și Nicoleta Nucă. În cadrul evenimentului, fondatoarele brandului au prezentat cea mai nouă colecție, Infinity – 14 ținute de lux ce îmbină elemente de design cu detalii lucrate manual și reprezintă semnătura casei de modă ZESTAL.

Printre vedetele care au îmbrăcat creații ZESTAL în cadrul evenimentului de lansare se numără Oana Zara, Elena Mogildea Cernea și Cezara Munteanu. Piesele purtate sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi: bumbac, catifea, crep, organza de matase și tafta în croieli clasice, feminine care evidențiază eleganța și stilul recognoscibil ZESTAL.

“Procesul de rebranding a venit natural, după aproape 10 ani de activitate, am luat decizia că este timpul să trecem la următorul nivel în care să ne adresăm atât publicului național, cât și internațional. Primul pas este cel de rebranding, urmând și alte acțiuni care să scoată în evidență mai bine valorile noastre și viziunea asupra design-ului atemporal, inspirat din tradiția românească”, au declarat fondatoarele ZESTAL.

 

No Comments Yet

Comments are closed