Calvin Klein întâmpină sezonul Sărbătorilor de Iarnă cu Hailey Bieber și Brandon Flynn

HO23_DNM_EU_W_CHN_DRSS_1_R150

Calvin Klein își dezvăluie campania 2023 dedicată sărbătorilor de iarnă, cu modelul Hailey Bieber și actorul Brandon Flynn.

Filmată de James Brodribb, campania se inspiră din atmosfera festivă specifică sezonului de cadouri. În timp ce poartă produse din colecția Calvin Klein Holiday, Hailey și Brandon sunt surprinși în ipostaze expresive care exprimă energia jovială a sărbătorilor. Cu o interpretare modernă a ținutelor festive clasice, colecția prezintă noi versiuni ale rochiilor tip slip in, croiuri rafinate și modele versatile de îmbrăcăminte pentru exterior, alături de articole esențiale din denim, concepute pentru fiecare ocazie – fie că le dorești pentru garderoba personală, fie că intenționezi să le oferi cadou.

La Calvin Klein Underwear, noile stiluri sunt elegante și de sezon.

Chilotul Future Shift Holiday Low Rise prezintă un touch fresh când vine vorba despre cele mai noi stiluri de lenjerie de corp pentru bărbați, cu o paletă de culori îndrăznețe și variate, inspirată de tonuri minerale infuzate cu o strălucire metalică.

Fabricate din microfibră moale amestecată cu bumbac elastic pentru libertate în mișcare și confort sporit, aceste modele sunt concepute cu bordura cu logo în două culori, cu un finisaj strălucitor.

La Calvin Klein Jeans, look-urile clasice sunt actualizate dintr-o perspectivă stilistică. Siluetele atemporale din denim, puloverele și îmbrăcămintea pentru exterior aduc ca noutate alte tipuri de materiale și mixuri moderne pentru o colecție versatilă și deosebită de sezon. Cămașa din denim este un produs de bază atât pentru ținutele casual, cât și pentru ținutele elegante: realizată cu un guler structurat și cu buzunar, oferă o siluetă îndrăzneață atunci când este combinată cu blugi Slim. Slim Jeans și Standard Straight
Jeans sunt reimaginați cu denim elastic pentru confort pe tot parcursul zilei, cu aspect prespălat autentic, clasic și versatil. 90s Straight Jeans este cool fără efort, având o talie medie, croială dreaptă inspirată de siluetele clasice din anii ’90.

Puloverele și topurile sunt fundația pentru o garderobă rafinată pe tot parcursul anului. Puloverul din bumbac, cu un croi relaxat, transformă o ținută clasică, oferind un look elegant și destins în același timp, prin modul de realizare al tricotului. Puloverele din bumbac neted propun o structură moale și un confort total, într-o paletă de culori neutre care transcende sezonul. Maioul Racerback ribbed actualizează o garderobă clasică de bază, cu detaliul ribbed, care poate fi purtat în straturi sub un pulover sau individual.

No Comments Yet

Comments are closed