MUZICA CONTEAZĂ LA TEDDY BEAR

Where Music Matters x Bucuresti powered by Teddy Bear

WHERE MUSIC MATTERS World Tour, aniversarea de 20 de ani a TOOLROOM RECORDS, vine în București direct la TEDDY BEAR

Teddy Bear, unul dintre cele mai longevive branduri de petreceri cu muzică electronică, din România pops up pe 4 noiembrie 2023 la Casa Presei Libere. E momentul pentru o noapte epică powered by Teddy Bear pentru că WHERE MUSIC MATTERS World Tour are oprire în București pentru a celebra împreună două decenii de tech-house triumfător produs de TOOLROOM RECORDS. Mark Knight, alături de CASSIMM, Sllash & Doppe, Jenn Getz & Alife și Moonsound au pregătit set-urile pentru o noapte electrizantă, în care muzica house, techno și tech-house de cea mai bună calitate și energia publicului vor fi puse pe primul loc. Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro sau la intrare, în ziua evenimentului.

Povestea TOOLROOM RECORDS a început în 2003 – probabil unul dintre cei mai
nepotriviți ani pentru a înființa o casă de discuri de muzică dance- vânzările de viniluri se aflau pe o pantă descendentă, distribuitorii nu mai aveau succes, iar triumfalismul super cluburilor de la sfârșitul anilor ’90 se stinsese. Totuși frații Mark și Stuart Knight au avut curajul să facă un pas înainte și să pună bazele a ceea ce avea sa fie un succes mondial.

Doi frați dintr-un oraș banal, situat la o oră de Londra, au transformat o casă de discuri născută într-o magazine, într-unul dintre cele mai puternice branduri globale de muzica house. WHERE MUSIC MATTERS este un turneu mondial, o serie de aniversari pe tot parcursul anului 2023, în cele mai cunoscute orașe ale lumii unde muzica contează, a unei case de discuri care în ultimii douăzeci de ani a definit un sound.

Mark Knight, fondatorul TOOLROOM RECORDS a fost prezent la fiecare petrecere din
cadrul WHERE MUSIC MATTERS World Tour și bineînteles va fi nelipsit pe 4
noiembrie, la București. DJ, producator nominalizat la premiile Grammy, Mark Knight este
unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică electronică ai generației sale, cu un număr
impresionant de peste 200 de milioane de difuzări la nivel global. Cariera sa se întinde pe
aproape două decenii, cu lansări la diverse de case de discuri de top la nivel mondial, precum Sony, Warner și Ministry of Sound, până la case de discuri independente precum Cooking Vinyl, BBE, Elrow și, bineînțeles, Toolroom. Înarmat cu o bibliotecă muzicală care nu cunoaște granițe și cu o serie constantă de hituri de top, succesul carierei discografice a lui Mark Knight este egalat doar de credibilitatea și integritatea menținute de-a lungul discografiei sale de până acum. Hit-uri precum „Man With The Red Face”, „Alright” și „Downpipe” și colaborarea îndeaproape cu trupe precum Faithless, Underworld și Florence & The Machine au pecetluit o moștenire muzicală diversă pentru acest producător desăvârșit. Pe lângă activitatea sa de producție de top în industrie pe scena dance underground, el a scris și a produs muzică pentru o serie de superstaruri globale, printre care Calvin Harris, Black Eyed Peas, Dido, David Guetta, J Lo, Flo Rider și Icona Pop.

Alături de Mark la București se va afla DJ-ul și producătorul de origine italiană CASSIMM – aka Alessio Caforio- care a produs și a lucrat cu artiști precum Sam Divine, Chus, Ceballos și Gene Farris.

Seturile de DJ ale lui CASSIMM sunt cunoscute pentru gama și versatilitatea lor,
iar el are talentul de a putea simți starea de spirit a mulțimii, oferind exact ceea ce publicul își dorește.

Printre favoritii Toolroom Family se află Sllash & Doppe, doi DJ români al caror sound se
regăsește cu regularitate în seturile artiștilor Mark Knight, Solomun, Bedouin, Blondish,
Martin Solveig, Danny Howard, Roger Sanchez. Sllash & Doppe sunt in punctul culminant al carierei, cucerind întreaga lume și pe noi, la București, pe 4 noiembrie cu un stil energic și exuberant.

Jenn Getz & Alfie, născute în Marea Britanie, au apărut pe scenă în 2020, unindu-și forțele
pentru a deveni singurul Duo de DJ femei din Dubai. Cu energia lor tenace este greu să nu fii atras de acest duo incitant, a cărui abilitate de a citi mulțimea și de a oferi seturi mixate
impecabil le face să fie foarte solicitate in cele mai celebre cluburi din lume. Pe 4 noiembrie sunt ocupate sa mixeze la Casa Presei Libere.

Line-up-ul este completat local de Moonsound, a cărui înclinație pentru house și techno
underground melodic și vocal-driven l-a consacrat ca fiind unul dintre cei mai buni artiști în ascensiune din România. Moonsound a împărtit pupitrul cu: Claptone, Audiofly, Andhim, Adam Port, Black Coffee, Fisher și a colaborat cu artiștii Cari Golden, Nhan Solo, Qubiko, Kadebostany, ROBINS.
Așadar chiar dacă vara s-a încheiat, asta nu înseamnă că ne-a pierit și voia bună! Pentru toți cei care cred într-o vară continuă, care știu să se bucure de muzica electronică în adevăratul sens al cuvântului, Teddy Bear a păstrat un loc in locul in care muzica contează: WHERE MUSIC MATTERS x București powered by TEDDY BEAR

4 NOIEMBRIE | 10PM
CASA PRESEI LIBERE


LINEUP:
MARK KNIGHT | CASSIMM
SLLASH&DOPPE | JENN GETZ&ALFIE

MOONSOUND
Rezervări mese: 0733.456.456

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-20-years-of-toolroom-casa-presei-libere-89279/

No Comments Yet

Comments are closed