Eleganță și rafinament de sărbători: Rosie Huntington-Whiteley devine ambasadoarea colecției SNOW

WATERDROP

Waterdrop anunță colaborarea cu celebrul supermodel Rosie Huntington-Whiteley pentru relansarea gamei SNOW în ediție limitată. Colecția de produse include sortimentul de cuburi hidratante SNOW și o selecție de sticle pentru apă și accesorii într-un design tematic.

Fiecare element este proiectat atent de către Rosie însăși, îmbinând stilul ei elegant distinctiv și misiunea de a hidrata lumea în mod sustenabil.

Cu Rosie ca ambasadoare a acestei colecții, SNOW primește o notă de rafinament,
transformându-se într-un produs care își găsește locul în rutina zilnică a femeilor moderne, care apreciază atât calitatea, cât și simplitatea și eleganța unui produs. Având o pasiune adânc înrădăcinată pentru bunăstarea holistică și exprimând un angajament față de sustenabilitate, această colaborare este o etapă firească în demersul modelului privind promovarea schimbărilor pozitive.

,,Întotdeauna am apreciat angajamentul Waterdrop față de sustenabilitate, iar misiunea lor de a reduce cantitățile de plastic de unică folosință se aliniază îndeaproape cu valorile mele personale. Am acceptat cu încântare colaborarea, fiind cu un brand care militează pentru bunăstarea consumatorilor, dar și pentru protejarea mediului înconjurător. Ceea ce mă încântă cel mai mult este oportunitatea de a inspira oamenii să facă alegeri mai sănătoase în viața de zi cu zi, începând cu hidratarea adecvată. Împreună, putem face diferența și putem crea o lume în care hidratarea este la îndemâna oricui’’, declară Rosie Huntington-Whiteley.

Avantajul produselor este oferit de prezența extractelor naturale din fructe și plante în fiecare produs din gama Microdrinks. Pentru a conferi o aromă aparte apei, cuburile SNOW îmbină aroma afinelor, merelor și a murelor, fructe cu proprietăți benefice pentru organism, în special în anotimpul rece, când toată lumea este predispusă răcelilor de sezon.

Echilibru și hidratare în perioada sărbătorilor de iarnă

Hidratarea și aportul corespunzător de vitamine și nutrienți sunt la fel de importante în sezonul rece ca în oricare alt moment al anului. Deși consumul de apă nu este la fel de tentant în perioada iernii, acest obicei rămâne esențial pentru menținerea sănătății. Sezonul rece poate afecta organismul în moduri neașteptate, întrucât aerul rece și uscat ne poate deshidrata fără ca noi să ne dăm seama. Așadar, consumul optim de lichide ajută la menținerea funcționării eficiente a organismului și implicit a sistemului imunitar.

,,Hidratarea este nelipsită din rutina mea zilnică, fiind un obicei esențial atunci când vine
vorba de a arăta și a mă simți cât mai bine. Este acel truc care mă ajută să îmi mențin
pielea radiantă și sănătoasă, precum și nivelul de energie. Cu toate acestea, hidratarea
nu se referă doar la felul în care arăt, ci și la felul în care mă simt pe interior. Cu
Waterdrop, consumul de apă este mult mai distractiv și mai convenabil, deoarece am la
dispoziție atât de multe arome și beneficii diferite din care pot alege. Mă ajută cu
adevărat să rămân concentrată și hidratată pe parcursul zilelor mele aglomerate’’, a
adăugat Rosie.

Această colecție nu oferă doar beneficii semnificative pentru sănătatea consumatorilor, ci vine și cu o serie de avantaje estetice. Pe lângă calitatea lor funcțională, accesoriile incluse în această colecție reflectă și un stil rafinat, fiind concepute pentru a completa cu eleganță orice ținută.

Printre elementele cheie ale acestei colecții se numără sticlele borosilicate reutilizabile, cu un finisaj mat, care nu doar susțin hidratarea durabilă, dar au și un design deosebit. De asemenea, geanta de shopping cu buzunar interior este un accesoriu versatil, perfect pentru o zi plină de activități în oraș. Pentru extra confort în sezonul rece, această colecție include și o pereche șosete călduroase ce pot fi un cadou pe placul tuturor sau un accesoriu de care să vă bucurați pe tot parcursul iernii. SNOW este, așadar, nu doar o gamă de produse, ci o expresie a unui stil de viață sănătos și sustenabil, ce încurajează simplitatea și rafinamentul.

No Comments Yet

Comments are closed