Tommy Hilfiger – Îmbrățișează schimbarea

Q520_RME_TOMMY_T2_082_05_FNL_300_39L

Forța articolelor de bază în tranziția spre un nou sezon.

Toamna este în aer! Tommy Hilfiger întâmpină acest sezon cu o colecție care celebrează stilul atemporal și esența a ceea ce înseamnă Classic American Cool. Supermodelul Amber Valletta, parte din distribuția multigenerațională a campaniei de toamnă TOMMY HILFIGER, alături de familia ei, prezintă esența stării de a fi împreună și cum poate arăta gândirea inovatoare în modă.

În această toamnă, Tommy Hilfiger vă invită să îmbrățișați straturile ușoare din garderoba cool, esențială Classic American. Colecția îmbină fără efort granițele dintre confort și stil, făcând-o perfectă pentru orice ocazie, fie că este un weekend confortabil acasă sau revenirea din concediu la birou.

Unul dintre punctele culminante ale colecției este reimaginarea siluetelor atemporale. Cămașa Oxford emblematică, pantalonii chino clasici și blazerele elegante primesc un twist fresh și îndrăzneț, rezultând un stil preppy care surprinde spiritul moștenirii americane.

Pentru acele weekenduri casual petrecute acasă sau când te întorci la birou, bucură-te de tricoul Varsity și de puloverul tricotat adăugând o notă de farmec colegial garderobei tale de toamnă. Aceste piese sunt inspirate din angajamentul de lungă durată al brand-ului de a îmbina tradiția cu modernitatea, oferindu-vă oportunitatea de a ieși în evidență prin stil.

Noua colecție Tommy Hilfiger propune, de asemenea, item-uri rafinate, versatile și siluete de arhivă profund înrădăcinate în stilul de viață american emblematic. Aceste piese nu numai că oferă confort, ci întruchipează și dedicarea brand-ului față de calitate și măiestrie.

Indiferent dacă vă relaxați acasă sau reveniți la serviciu, aceste elemente esențiale de tranziție, cu siluetele lor atemporale și stilul preppy elevat, vă vor menține cu siguranță într-o stare de confort și eleganță pe tot parcursul sezonului de toamnă. Așadar, intră în sezon cu încredere și îmbrățișează spiritul stilului de viață american emblematic al lui Tommy Hilfiger.

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord. Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com. Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă.

Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune. Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

 

No Comments Yet

Comments are closed