COS LANSEAZĂ CAMPANIA TOAMNĂ-IARNĂ 2023 FOTOGRAFIATĂ DE DANIEL JACKSON

Screenshot 2023-08-07 150029

Campania COS pentru sezonul toamnă-iarnă 2023 aduce un omagiu începuturilor de design ale brandului, introducând o abordare nouă a stilului atemporal, condusă de o dedicare fără compromisuri pentru meșteșug, detalii fine și croitorie modernă.

Celebrând creativitatea, talentul și diversitatea individuală, colecția prinde viață prin fotografiile ce îi înfățișează pe cântăreața și producătoarea Kelela, muzicianul, cântărețul, compozitorul și actorul Curtis Harding, precum și de actorii Will Poulter și Havana Rose Liu, alături de modelele América González, Vika Evseeva, Dara Gueye, Taemin Park și Selena Forrest.

Fotografiată de Daniel Jackson într-un studio intim, campania pune în evidență energia specifică a fiecărei persoane, în timp ce exprimă starea de spirit a sezonului. Imaginile captivante evidențiază meșteșugul complex și calitatea pentru care COS este renumit și portretizează atemporalitatea, puterea și încrederea.

Despre COS 

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovațiile în materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed