Workshop-urile Oh,DA: Un cadou de Crăciun pentru wellbeing-ul angajaților

272519831_1294642814376132_7767232391943765601_n

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, managerii au ocazia să le ofere un cadou aparte angajaților. Este vorba de workshop-urile organizate de Oh,DA, care oferă darul învățării despre sine, bucuria descoperirii și plăcerea unei experiențe împărtășite cu ceilalți.

Pe fondul pandemiei globale prin care am trecut recent și a situației economice post-pandemice, marcată de inflație, război în Europa și deficite pe piața energetică, s-a conturat la nivel mondial fenomenul Great Resignation, ce constă în șocuri succesive pentru companii și angajați. În acest context, cele mai performante companii din lume, dar și din România, au inițiat programe de mental health și wellbeing pentru angajați, spre a-și loializa angajații și a-i ajuta să își găsească echilibrul. Conform World Economic Forum, atunci când sănătatea și starea de bine sunt promovate la locul de muncă, angajații sunt de 8 ori mai implicați și organizațiile sunt de 3 ori mai productive.

Workshop-urile creative au efecte benefice asupra indivizilor, reducând stresul, crescând siguranța de sine și simțul prezenței, stabilizând fluxul sangvin. De asemenea, acestea contribuie la scăderea nivelului colesterolului și la eliberarea energiilor creative.

OhDA oferă un portofoliu de workshop-uri creative cu tematici variate, susținute de experți cu reputație în domeniul lor. Ele se adresează unei varietăți de employee persona (de la părinți, la persoane interesate de self development, design interior, sau persoane interesate de nutriție sănătoasă sau educație financiară) și sunt o modalitate excelentă de a le oferi angajaților pauzele mentale necesare pentru stimularea atenției și neuroplasticității mentale, de a consolida memoria și de a încuraja creativitatea.

Cursurile se desfășoară la sediul companiei voastre și pot fi costumizate în raport cu nevoile de learning și programele de wellbeing existente în companie.

Printre cursurile oferite de Oh,DA se numără workshop-uri de culoare, de actorie și design interior, pentru adulți și copii deopotrivă, dar și workshop-uri de nutriție, educație financiară sau inițiere în marketing.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina web a platformei Oh, DA.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed