Hotel Equip a lansat o nouă platformă digitală

Hotel Equip a lansat noua platformă digitală hotelequip.ro. Noua imagine a adus modificări cu privire la structură, grafică și interacțiunea cu clienții.
Procesul de dotare și echipare al unui hotel reprezintă o 20% din totalul investiției. Prin intermediul platformei hotelequip.ro, antreprenorii pot alege modalitatea de echipare a proprietății sale. Site-ul pune la dispoziție o gamă completă de produse și opțiuni de echipare. De asemenea, profesioniștii din spatele Hotel Equip oferă asistență pentru implementare și o colaborare bazată pe nevoile clientului.

Misiunea Hotel Equip

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, HOTELEQUIP își propune să ofere clienților săi servicii complete privind selecția, bugetarea și procurarea de dotări și echipări hoteliere profesionale.

Fie că este vorba de un proiect nou sau de renovarea unei proprietăți HOTELEQUIP vine cu o abordare structurată care poate începe încă din fazele inițiale ale unui proiect prin participarea și înțelegerea dorințelor beneficiarilor și a conceptelor create de arhitect și se termină odată cu amplasarea pe poziție a dotărilor și echipamentelor.

No Comments Yet

Comments are closed