NIXODOR, probiotice 100% naturale pentru câini și pisici

NIXODOR susține imunitatea indiferent de vârsta animalului

 

NIXODOR este un brand românesc, cu o linie de suplimente alimentare de tip probiotic 100% naturale, sub formă de spray, care se potrivesc în totalitate cu nevoile acestora, destinate tuturor raselor de câini și pisici.

Nixodor dogCompoziția produselor de tulpini bacteriene probiotice, extract de mentă, extract de salvie și de nalbă, face ca aceste produse să fie vii și să acționeze în timp util, dar mai ales să se plieze pe probleme existente.

Întregul concept NIXODOR creat de iubitori de animale este conturat în jurul unuia dintre cele mai importante aspecte: susținerea imunității animalelor de companie, pentru ca acestea să aibă o viață cât mai lungă, lipsită de probleme de sănătate. De aceea, produsele se concentrează pe următoarele aspecte: creșterea imunității, menținerea florei intestinale, susținerea procesului de digestie, îmbunătățirea aspectului pielii și blănii, dar și pe reducerea mirosurilor neplăcute asociate cu fecalele animalelor de companie.

PrintLinia de produse disponibile este compusă din: NIXODOR pentru câini, NIXODOR pentru pisici și NIXODOR FELINA nisip pentru pisici. După utilizare, nisipul poate fi folosit ca îngrășământ pentru flori.

Produsele NIXODOR pot fi comandate pe platformele: https://www.portalia.ro/search/nixodor/?q=nixodor

și

https://www.emag.ro/brands/brand/nixodor.

Linia de suplimente alimentare de tip probiotic NIXODOR este supusă protocolului de testare clinică pentru felide și canide și, în acelasi timp, este recomandată de medici veterinari.

Nourivit Technologies GmbH Austria este dezvoltatorul și producătorul compoziției bacteriene.

Nixodor FelinaUn strop de sănătate pentru animalul tău poate sta chiar într-un puf! Sunt recomandate 1-2 pulverizări aplicate în bolul de apă sau peste mâncarea prietenului tău non-uman, fără timp de asteptare și fără reacții adverse și contraindicații.

 

Pentru mai multe detalii accesați:

Web: https://www.nixodor.ro/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2CpUXd6VLPMnTkcDaOT-qw

Facebook: https://www.facebook.com/Nixodor/

Instagram: @nixodor

 

Persoană de contact:

Karina Pană

E-mail: support@nixodor.net

M: +40760 759 889

No Comments Yet

Comments are closed