BLOP ȘI MARA, DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE

Copaci aurii, dimineți răcoroase și foșnet de frunze. Soarele strălucește cald și te invită să ieși la o plimbare pentru a te bucura de vremea de afară. Fix așa s-au întâlnit Mara Mura si Blop. Într-o zi de toamna, la plimbare. Iar când pasiunea pentru frumos întâlnește pasiunea pentru gustos, e dragoste la prima vedere.

Nu există un mod greșit sau un mod corect de a mânca tort, nu? Adică, dacă ai farfuria potrivită și reușești să mănânci tot din ea, e mission accomplished. Important e să ai tortul perfect și farfuria potrivită, ca să te bucuri de o experiență unică, un perfect match, exact cum e între Mara și Blop.

Cine e Blop?

Blop este magazinul de vase care bucură suflete, inspirat de farmecul naturii și frumusețea artei. Aici găsești artizani pasionați de a modela cu propriile mâini vase frumoase, pictate manual cu multă grijă și migală, de care tu și familia ta vă veți bucura mulți ani de acum înainte. Mai exact, sunt acele vase pe care îți dorești sa le lași moștenire sau pe care ai vrea sa le primești cadou oricând.

Istoria Blop este recentă, de altfel, iar în modelele pictate de ei regăsești vechiul împletit cu nou. Pictate manual, cu tuse colorate, vasele acestea sunt de folosit și de “minunat” de ele în fiecare zi, în acele momente dedicate ție, familiei sau prietenilor. Pe lângă frumusețe, calitatea este și ea un argument atunci când alegi vasele Blop: din lut alb cu emailuri, culori și glazuri ecologice, rezistente chiar și în cuptorul aragazului.

“Blop a apărut din pasiunea pentru frumos și “migăleală”. Tot ce are valoare este făcut cu răbdare și pricepere și ne place sa credem că bifăm aceste condiții. Întâlnirea cu Mara Mura a fost predestinată, ne admiram de la depărtare unii pe alții și visam la momentul în care vom pune împreună poveștile dulci ale Marei cu seturile noastre pastelate. Iar când întâlnirea s-a produs, Blop si Mara s-au îmbrățișat pur și simplu. Pozele stau mărturie.” – Alexandra Ganea.

Cine e Mara Mura?

Mara Mura este o cofetărie boutique care oferă o atmosferă plăcută și prietenoasă, un loc pentru micul tău răsfăț, pentru timpul acela special pe care îl petreci cu familia sau prietenii în oraș. E un loc perfect pentru o zi în care vrei să stai în tihnă să savurezi o cafea, un desert gustos și o carte bună.

Prăjiturile Marei sunt adevărate povești menite să stârnească amintiri. Sunt rețete culese de la bunici și mătuși care ne-au marcat copilăria. Sigur că găsiți și deserturi făcute după rețete franțuzești pentru cei care vor să aibă parte de un altfel de răsfăț, și în toate Mara Mura a pus ceva din ea.

„La Mara Mura am fost mereu în căutare de cele mai frumoase vase, farfurii, ceainice, cești de cafea și ceai care să se potrivească în povestea noastră și pe care le-am „vânat” prin călătoriile noastre. Fiecare detaliu contează, iar momentele pe care le creăm la noi in cofetării trebuie să aducă bucurie completă, gust și frumusețe. Blop este potrivirea perfecta și asta se vede din minunatele poze care ne pun în valoare reciproc. Vasele Blop sunt bijuterii artizanale în care prăjiturile noastre se simt „ca acasă” – Daciana Sirbu

Perfect match

Atunci când cumpărați oricare dintre produsele Mara Mura și Blop, nu primiți doar un simplu produs, ci o emoție, una care este cuprinsă de ani de învățare și ore de muncă grea, toate livrate cu un zâmbet. Fiecare produs conține câteva caracteristici unice, ceea ce face ca experiența să fie una specială.

Pe Mara o găsești pe Str. Benjamin Franklin, ascunsă în centrul orașului și în Băneasa Shopping City, la parter. Două locații, aceeași Mara Mura, dar cu povești diferite. Când mergeți în vizită, aflați mai multe la o prăjitură!

Pe Blop îl găsești pe strada Brazilia nr. 13, unde poți să vezi și să simți bucuria ceramici albe, cu grijă și dragoste lucrată manual și îmbrăcată în albastru.

231

No Comments Yet

Comments are closed