SHOP-IN-SHOP sunglasscurator x KUBORAUM

Tokyo, Seul, Beijing, Los Angeles, Toronto, iar acum este rândul sunglasscurator să găzduiască experiența shop-in-shop KUBORAUM, în magazinul din București.

Un tour de force creativ în care KUBORAUM preia spațiul și-l transformă într-un magazin temporar unde prezintă cea mai recentă colecție capsulă, inspirată de mișcarea culturală și muzicală Jungle originară din Marea Britanie de la începutul anilor ’90, alături de o selecție de piese statement din oferta actuală a brandului.

O declarație artistică, de la vitrina concepută exclusiv pentru sunglasscurator, până la intervențiile grafice din interiorul magazinului, KUBORAUM nu este aici pentru a impresiona. KUBORAUM nu are logo, iar brandul este definit de relația dintre o pereche îndrăzneață de ochelari și purtătorul acesteia.

sunglasscurator x KUBORAUM SHOP-IN-SHOP .Ochelarii de soare și ochelarii de vedere KUBORAUM sunt măști concepute pe fața celor care le poartă; măști care evidențiază personalitatea și accentuează caracterul purtătorului. Fiecare pereche de ochelari este gândită în Berlin, în biroul creativ al brandului și produsă manual în Italia, într-un mix eclectic de tehnici din trecut și din viitor.

Experimentează universul KUBORAUM și explorează cea mai fresh narațiune urbană în magazinul sunglasscurator din București până în luna septembrie, la One Herăstrău Plaza, str. Zăgazului 21-25, parter.

sunglasscurator este o destinație de shopping dedicată în totalitate designerilor independenți de ochelari. Cu un portofoliu de stiluri eclectice, ochelari de soare, rame optice și accesorii care variază de la stiluri de zi cu zi până la modele mai îndrăznețe, toate alese cu grijă de la branduri precum JACQUES MARIE MAGE, THOM BROWNE, CUTLER AND GROSS, KUBORAUM, DITA, INNERRAUM, FRAME CHAIN, KALEOS, PAWAKA, SOMMERVOORT și SOLEIL TOUJOURS.

 

sunglasscurator

One Herastrau Plaza, Strada Zăgazului 21-25, București

0756 390 925 | roxana.marcu@sunglasscurator.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/SunglassCuratorStore

Instagram Account: https://www.instagram.com/sunglasscurator/

No Comments Yet

Comments are closed