Clinica Eliade, certificată de DEKRA drept o locație medicală de maximă siguranță în contextul pandemiei

Clinica Eliade de Medicină Integrativă a obținut, ca urmare a unui audit complex, calificativul maxim, acreditat DEKRA, prin care este atestată ca fiind o locație medicală de maximă încredere, ce a implementat standarde stricte de sănătate și siguranță sanitară  împotriva răspândirii COVID-19, conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Ce reprezintă certificarea DEKRA? Organizația germană DEKRA este una dintre cele mai importante companii de auditare din lume, activând în domeniul siguranței de peste 90 de ani, în mai mult de 60 de țări. Compania DEKRA oferă servicii calificate și independente de expertiză în domeniul siguranței, împotriva răspândirii COVID-19.

În urma unui control întreprins de DEKRA, Clinicii Eliade i-a fost acordat calificativul A+, ce confirmă implementarea cu succes a tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare al activității Clinicii. Această certificare confirmă, de asemenea, o bună comunicare și aplicare a măsurilor de prevenție, atât la nivelul angajaților, cât și al pacienților.

Clinica Eliade1ClinicaEliadeSănătatea și siguranța echipei noastre și a pacienților noștri a fost dintotdeauna și rămâne în continuare prioritară pentru noi. De aceea, pe lângă măsurile de siguranță și sănătate recomandate de Organizația Mondială a Sănătății, pe care le respectăm și implementăm zilnic încă dinaintea apariției pandemiei de COVID-19, în clinica noastă au fost integrate suplimentar măsuri complexe de siguranță sanitară necesare în contextul pandemic. Protocolul de Dezinfectare al Clinicii include, adițional față de măsurile uzuale și cele impuse de contextul pandemic, și echipamente de dezinfecție care asigură securitatea sanitară a tuturor spațiilor și suprafețelor, până la cea mai mică zonă.

Abordăm siguranța sanitară prin trei metode speciale, mai exact prin intermediul Generatoarelor de Ozon, renumite în eficiența împotriva virusurilor, fungilor, bacteriilor și mucegaiurilor, la care am adăugat, pentru suprafețele foarte mici, și Lămpi de mână portabile cu Ultraviolete, ce înlătură până la 99% din virusuri și bacterii, precum și Nebulizatorul cu Peroxidul de Hidrogen,  o tehnologie nouă de înaltă eficiență,  folosită în străinătate în sălile de operații.” declară Cristina Timiș, Fondator și CEO Clinica Eliade.

 

No Comments Yet

Comments are closed