Klarwin: 17 ani de soluții pentru calitatea vieții și performanță tehnologică în România

Compania internațională Klarwin aniversează marți, 9 martie a.c., 17 ani de performanță în implementarea de soluții de înaltă calitate tehnologică și îmbunătățire a calității vieții în toate domeniile industriale. Cu o viziune puternic legată de eficiență și standarde de calitate, Klarwin a adunat o echipă de peste 60 de specialiști de top din mai multe domenii. Proiectele dezvoltate de aceștia se ridică anual la peste 15 milioane de euro și servesc interesele cetățenilor din 9 țări europene.

 

„Aniversările Klarwin sunt mai puțin despre ceea ce am făcut până acum și mai mult despre ceea ce produc în viitor proiectele realizate de noi. După un an de pandemie, cred că suntem cu toții mai concentrați asupra sustenabilității și asupra soluțiilor de mediu pe care le avem la îndemână în producția sau prelucrarea din orice industrie. Iar diferența o fac întotdeauna oamenii pasionați, cei neobosiți în eforturile lor de a-și ajuta clienții să rămână viabili și eficienți indiferent de vremurile pe care le parcurgem. Asta ne definește pe noi, la Klarwin”, a declarat fondatorul Klarwin, Adrian Dobre.

 

În cei 17 ani de activitate, Klarwin a devenit tot mai prezent în viața românilor, având în portofoliu, la nivel național:

– peste 30 de sisteme complet automate pentru filtrarea apei, vinului, berii și laptelui;

– peste 60 de proiecte în tratarea levigatului și peste 40 de proiecte în biogaz;

– peste 85% din filtrarea sterilă a soluțiilor injectabile.

 

Klarwin a dezvoltat divizii specifice pentru industriile în care activează, respectiv Automotive & Industrial Technology, Scientific & laboratory, Energy Technology, Environment Technology, Food & Beverage Technology, Pharma Technology, Technik, Water Platform, Air Platform, Sales & Logistic Support și Project Management.

 

La nivel internațional, în cei 17 ani de activitate, Klarwin a implementat și contorizat:

– tehnologii de top care au produs peste 600 milioane barili de țiței, peste 200 bilioane m3 de gaz natural și peste 3500 TWh energie;

– peste 23 milioane litri de apă pentru injectabile;

– peste 1700 echipamente livrate în industria automotive;

– peste 110 depozite de deșeuri cu soluții de tratare levita și biogaz;

– peste 7,3 milioane m3 de levigat tratat;

– peste 1240 analize de laborator de puritate mecanică a uleiului.

 

„Rămânem dedicați misiunii noastre de a identifica și promova soluții unice de inginerie care să-i ajute pe clienții noștri să fie remarcabili în domeniile lor de activitate. Rezultatele obținute până acum, alături de încrederea partenerilor și recunoașterea autorităților publice ne întăresc convingerea că am setat exemple de bune practici la nivelul Uniunii Europene. Suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de comunitățile în care activăm, tocmai de aceea anul 2021 este unul al implicării civice prin proiecte de dezvoltare durabilă. La mulți ani tuturor celor din familia Klarwin!”, a concluzionat fondatorul Klarwin.

 

Despre Klarwin

 

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de reprezentant oficial și exclusiv al Pall Corporation, o companie Fortune și parte a Danaher Corporation, Klarwin furnizează servicii și produse inovative marilor corporații din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, aerospațiale, energetic și al producției de mașini.

 

 

Contact:

Communication ON

ana.petrovan@comm-on.ro

 

No Comments Yet

Comments are closed