Bradley C. Birkenfeld, cunoscut ca “Bancherului Diavolului” și cel mai important avertizor de integritate din istorie, va participa la Conferința Anuală de Fraudă organizată de Noerr

Ediția de anul acesta a Conferinței se bucură de participarea unui invitat de renume, și anume Bradley C. Birkenfeld, cel mai notabil avertizor de integritate financiar și autorul cărții „Lucifer’s Banker”.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Corporate Intelligence Agency (CIA), una dintre companiile de top de business & competitive intelligence din Romania, se va desfășura online, într-un format interactiv, în data de 9 decembrie 2020 și este dedicat managementului companiilor, precum și celor care se confruntă cu provocările curente ale fraudei in domeniul privat.

Ne bucurăm să îl avem alături de noi în acest an pe Bradley C. Birkenfeld, care s-a remarcat prin dezvăluirea modului în care UBS, cea mai mare bancă din lume, ajuta americanii foarte înstăriți să comită fraude de ordinul miliardelor de dolari, ceea ce a declanșat modificări monumentale în legile bancare, codul fiscal federal și tratatele fiscale internaționale și care i-a permis Trezoreriei SUA să recupereze 25 de miliarde de dolari cu titlu de taxe, amenzi și penalități.”, susține Alexandru Ene, Partener în cadrul Noerr și coordonatorului departamentului de litigii și compliance.

Astfel, scopul principal al Conferinței este de a aduce la cunoștința publicului un fenomen care se bucură de foarte puțină atenție, respectiv frauda ocupațională. În cadrul evenimentului își vor afla răspunsul întrebări precum „Ce este frauda?”, „Cum îmi afectează frauda compania?”, „Poate fi prevenită frauda?”, „Care sunt obligațiile companiei/managementului în situațiile de fraudă?”, „Care sunt consecințele legale în cazul fraudelor?”.

“Fenomenul fraudei ocupaționale cauzează pierderi estimate la cel puțin 5% din veniturile totale ale companiilor la nivel global, afectând totodată și bunul mers al operațiunilor, dar care prezintă efecte devastatoare în special asupra reputației și credibilității corporațiilor.”, declară Gabriel Zgunea, CEO, Corporate Intelligence Agency.

Cei care vor oferi răspunsul la toate aceste întrebări sunt avocați și consultanți de renume, precum și investigatori privați care vor sublinia importanța sinergiei celor două domenii în ceea ce privește oferirea celor mai bune soluții pentru combaterea fenomenului fraudei ocupaționale din mai multe industrii/sectoare de activitate: bănci, retail, asigurări, farma etc.

Vorbitorii din cadrul acestui eveniment sunt:

  • Bradley C. Birkenfeld, cel mai notabil avertizor de integritate financiar și autorul cărții „Lucifer’s Banker”
  • Alexandru Ene,partener, coordonatorul departamentului de litigii și de compliance, Noerr
  • Oana Piticas, Senior Associate, coordonator al departamentului de White Collar Crime, Noerr
  • Iulian Sorescu, partener, coordonatorul Noerr Finance & Tax
  • Andrei Copil, Management Consultant, Noerr
  • Gabriel Zgunea, CEO, Corporate Intelligence Agency
  • Dan Rusu, partener senior, Corporate Intelligence Agency

Participarea este liberă, după confirmarea înscrierii și primirea unui cod unic de acces la Conferință. Codul de acces va fi transmis participanților în data de 8 decembrie 2020.

Evenimentul este destinat tuturor celor interesați de găsirea unei abordări inovative în managementul fraudelor interne. Cu toate acestea, organizatorii își exprimă dreptul de a restricționa/respinge accesul unor participanți, având în vedere natura subiectelor dezbătute in cadrul Conferinței.

Despre Noerr

Casa de avocatură Noerr se definește prin excelență și succes în antreprenoriat, unde echipele de profesioniști elaborează și implementează soluții pentru cele mai complexe sau sofisticate provocări din punct de vedere legal. Uniți printr-un set de valori comune și profesionalism, cei peste 500 de specialiști au un singur scop: succesul clienților. Fiind una dintre marile case de avocatură la nivel european, Noerr este recunoscută și la nivel mondial, birourile din 11 state diferite și prin rețeaua de parteneri de top din domeniul consultanței juridice.

Despre Corporate Intelligence Agency

Corporate Intelligence Agency (CIA) este una dintre companiile de top de business & competitive intelligence din Romania, oferind servicii integrate pentru securizarea afacerilor, reducerea riscurilor și eliminarea vulnerabilităților care afectează operațiunile corporațiilor. Indiferent de natura provocărilor, fie că este vorba de sustrageri de informații, bunuri sau valori, de gestionarea unor riscuri, amenințări sau campanii negative de presă, CIA oferă soluții clienților din diferite domenii de activitate (bănci, companii de asigurări, fonduri de investiții, case de avocatură, farma etc), contribuind activ la îndeplinirea cu succes a obiectivelor clienților.

Înregistrarea se realizează online, pe site-ul: https://govnet.ro/Noerr-Annual-Fraud-Conference-2020

Contact:

Communication ON

daniela.dumitrescu@comm-on.ro

0755114334

No Comments Yet

Comments are closed