Wine 4 Skin, direct din vie. Mai puțin e mai mult și natural e cel mai bine.

Wine 4 Skin este un brand românesc, fondat anul acesta, tradus printr-o gamă de cosmetice organice, provenite din surse naturale, destinate rutinei zilnice de îngrijire a femeilor.

Produsele de bază Wine 4 Skin conțin extracte și uleiuri din plante care se regăsesc pe domeniul “La Migdali” (www.lamigdali.ro) din Valea Scheilor: extract din sâmburi și pielițele boabelor de struguri, ulei de migdale și apă de trandafiri.

W4S_NIGHTCREAM_ING HIGH RES copyDomeniul “La Migdali” este deținut de familia Scheușan și se află în regiunea Dealu Mare, un loc încărcat de istorie și de povești scrise și nescrise.

Brandul a fost creat de Corina Scheușan, medic de profesie, care a gândit gama inspirată de soiurile de struguri potrivite, de tânăra plantație de migdali (pe locul celei distruse de defrișările abuzive) și de trandafirii care străjuiesc vlăstarii de viță de vie.

“În încercarea de a imagina, crea și recomanda o rutină minimalistă cu produse multiefect, adaptate fiecărui tip de ten și fiecărei persoane preocupate de prevenirea îmbătrânirii și promovarea și susținerea unui stil de viață mai sustenabil, am creat colecția capsulă, alcătuită din trei produse: o cremă de zi, o cremă de noapte și un ser pentru zona ochilor.” – povestește Corina Scheușan.

Ingredientele sunt naturale, vegane, netestate pe animale, potrivite oricărui tip de ten, inclusiv cel sensibil.

W4S_DAYCREAM_PACKAGE copyÎn completarea ingredientelor de bază, produsele conțin un “cocktail” de ingrediente active: acid hialuronic, acid ferulic, ceramide, ulei de coacăze negre, ulei din semințe de zmeură, apă de albăstrele și vitaminele A, C și E.

W4S_EYESERUM_ING HIGH RES copyAtenția la detalii se regăsește și în ambalajele produselor, care sunt din sticlă și din carton reciclat.

Corina Scheușan a ales o rețetă minimalistă: puține ingrediente, puține produse, pentru o rutină de bază de îngrijire zilnică, cu o formulă delicată și eficientă. Produsele Wine 4 Skin sunt testate dermatologic, iar procesul de fabricație al gamei se desfășoară integral în România.

Vinul este poezie îmbuteliată” (Robert Stevenson) – Wine 4 Skin este frumusețe la pachet.

Gama poate fi achiziționată de pe site-ul oficial, www.wine4skin.ro.

___________________________________________

Vă invităm și pe paginile de social media Wine 4 Skin:

Facebook: https://www.facebook.com/wine4skin/

Instagram: @wine4skin

#wine4skin #lamigdali #skincare #vegan

Persoană de contact:

Corina Scheușan
contact@lamigdali.ro
wine4skin@lamigdali.ro

No Comments Yet

Comments are closed