Bonjour, Pierre Zéro!

Pierre Zéro, gama de vinuri premium fără alcool de pe domeniile Pierre Chavin din sudul Franței, a intrat în premieră pe piața românească.

Povestea Pierre Zéro a început în însorita regiune Languedoc-Roussillon din sudul Franței, pe domeniile Pierre Chavin. Fabien Gross, un oenolog cu un CV impresionant și Mathilde Boulachin, cu o vastă expertiză în marketingul internațional al oenologiei și-au unit forțele și cunoștințele și au creat o gamă de vinuri fără alcool care au ca scop revoluționarea experienței de degustare a vinului cu colecții unice, cosmopolite și la modă.

Ideea s-a născut dintr-o necesitate, în urma celor două sarcini succesive ale lui Mathilde, care, timp de 4 ani, în perioadele de graviditate și alăptare, nu a putut să bea alcool. Aceasta s-a gândit să creeze un produs care să conțină tot ceea ce reprezintă un vin, cu un pedigree premium, cu arome și un gust pentru cele mai pretențioase papile gustative, dar cu zero alcool.

Cei doi hedoniști au mers și mai departe și și-au dorit să creeze o gamă de vinuri sănătoase și fără multe calorii și zahăr, certificate HALAL.

Vinurile se adresează celor care vor să încerce ceva nou, femeilor însărcinate sau care alăptează, sportivilor, celor care vor să se bucure de un pahar de vin cu 0% alcool și apoi să se urce la volan sau celor care vor să socializeze și să-și păstreze coerența gândurilor.

Mousseux_Rose3 copy

Vinurile Pierre Zéro sunt create prin metode ancestrale complexe, cu intervenția tehnologiei de secol 21 și sunt obținute din podgoriile sărutate de soarele din sudul Franței. Strugurii sunt selectați în funcție de proprietățile aromelor și sunt culeși în timpul nopții pentru a le fi conservate prospețimea și intensitatea aromelor. Apoi urmează lungul protocol tehnologic care duce către produsul final, cu 0% alcool, dar păstrarea intensității aromelor. Astfel Pierre Zéro urmează un protocol strict de dezalcoolizare denumit Coloana Spinning Cone.

„Bucuria mea a fost că am nu numai comenzi de la viitoare mame sau proaspete mămici, ci și de la femei și bărbați care vor să bea un pahar de vin roșu Merlot sau un spumant Chardonnay Pierre Zero, apoi să se urce la volan și să fie total focusați în timpul unei întâlniri importante.” – a declarat Adina Benga, cea care a adus brandul în România, după ce a născut și cel de-al doilea copil și a descoperit vinurile Pierre Zéro.

Pierre Zéro oferă o gamă de 5 variante de vinuri în România, cu gusturi distincte, în toate cele trei culori și profiluri aromate fructate și florale: roșu, rose si alb provenite din soiurile Chardonnay si Merlot.

Pierre Zéro a fost doi ani la rând ( în 2018 și 2019) brandul oficial de vinuri făra alcool al Nobel Prize Banquet, ținut în emblematicul Blue Hall” al primăriei din Stockholm. Vinurile Pierre Zéro pot fi achizitionate de pe site-ul Pierre Zéro Romania.

Sante, Pierre Zéro!

No Comments Yet

Comments are closed