Chef Nico Lontras pregătește călătorii culinare la Casa Timiș

Această perioadă a creat, pentru toată lumea, schimbări la care a trebuit să ne adaptăm foarte rapid, mai ales când vine vorba de viața socială. Teama de coronavirus a blocat posibilitățile de călătorie în străinătate, însă a trezit un nou interes pentru călătoriile și experiențele în interiorul țării.

Acest fapt a determinat industria ospitalității să se adapteze și să se reorganizeze în spații în care clienții să se simtă în siguranță și care să ofere o alternativă locală la vacanțele și city break-urile în alte țări. Un astfel de loc, ce se diferențiază de turismul de masă, este Casa Timiș, aflată la doar 70 de km de București, în județul Prahova, pe Drumul Vinului și evenimentele pe care le pregătesc constant.

GastroXperiences® sunt o serie de călătorii culinare memorabile unde veți putea degusta alături de cei dragi, preparate create de Chef Nico Lontras şi Chef Johnny Şuşală, cu pasiune, dăruire şi măiestrie, dedicate iubitorilor de călătorie.

Optimized-timis

Experiențele gastronomice organizate în fiecare zi de joi includ tradiții și preparate de pe întregul glob, dar și evenimente de toamnă. Un astfel de exemplu ar fi Sărbătoarea Mustului pe 12 septembrie, unde participanții vor avea oportunitatea să culeagă struguri și să pregătească must după metoda tradițională, alături de întreaga familie, sau Ziua Națională a Vinului și a Gastronomiei pe 4 octombrie, când va avea loc și lansarea meniului de toamnă al restaurantelor Casei Timiș.

Casa Timiș este un spațiu în inima naturii, care, cu mult curaj, dedicare și implicare personală din partea doamnei Cristina Timiș, a devenit deja un loc emblematic dedicat ospitalității, al experiențelor multisenzoriale și al gastronomiei ridicate la rang de artă.

Fiecare experienţă este o sărbătoare a simţurilor unde sunetele și miresmele naturii așază în fiecare dintre noi armonia și echilibrul pe care le căutăm cu ardoare și se împletesc graţios cu experienţa gastronomiei și a ospitalităţii desăvârșite.

No Comments Yet

Comments are closed