Peste 30.000 de porții de mâncare livrate de Chef Adi Hădean și echipa sa de voluntari în prima lună de Solidar Social

După mai bine de o lună de la începutul campaniei umanitare Solidar Social, echipa condusă de Chef Adi Hădean a preparat 33.308 de porții de mâncare caldă, ceea ce înseamnă că în jur de 1.200 de porții au fost livrate zilnic către personalul medical de la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, Spitalul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Colentina și către persoanele vulnerabile aflate în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Acțiunea umanitară Solidar Social a crescut cu fiecare zi, prin implicarea voluntarilor care au donat timpul și energia lor (peste 50 de voluntari în bucătărie și la ambalare și peste 30 de șoferi),  prin donațiile sponsorilor, companii importante care susțin proiectul cu cea mai mare parte din ingredientele necesare (Macromex, Penny Market, Unilever, Hochland, Nordic, Univer), și prin donațiile în bani făcute de oameni pe platforma activsocial.ro. Mai mult, mâncarea gătită este transportată respectând toate protocoalele de siguranță, cu o flotă de 5 autoutilitare oferite de Autonom și alimentate cu carburant de MOL România și OMV Petrom.

Optimized-Solidar Social 3

Sunt convins că un om de știință ar putea calcula cu precizie cantitatea de energie oferită de noi –  și prin acest „noi” mă refer la cei peste 80 de voluntari, la toți sponsorii și donatorii, la asistenții sociali din sectorul 6 – acestui demers. Cred că-i uriașă. Cred că a alimentat mii de suflete pentru câteva zeci de zile. Și mai cred că ne-am făcut cu toții un mare bine, pentru că dacă n-am fi avut ocazia să o punem la lucru în folosul cuiva, nu știu cum am fi făcut față acestei perioade. Mulțumesc beneficiarilor noștri pentru munca lor, pentru viața lor și pentru că datorită lor am avut imensa șansă de a nu exploda închiși în case.” , a spus Chef Adi Hădean.

Dacă dorești să ajuți (prin voluntariat, donații de alimente, de materiale sau prin sprijin financiar) găsești mai multe informații pe www.activsocial.ro sau scrie la ajut@activsocial.ro și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Fii #solidarsocial!

No Comments Yet

Comments are closed