Moodboard: Cămașa Albă de Vacanță

Povestea cămășii albe de vacanță a început în primăvara lui 2015, atunci când Noemi și Alina s-au întâlnit la cursurile Naked PR. Noemi își dorea o cămașă albă, simplă, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Alina deținea brandul Pineberry. Discuțiile au demarat în toamna lui 2015, atunci când Noemi și-a făcut ordine în albumul de călătorii și a găsit două fotografii numai bune de imprimat pe spatele cămășilor.

Apoi Noemi a contactat-o pe Marina, care a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste fotografii. Proiectul a fost lansat în vara lui 2016, urmat de modelele din 2017, Walking The Streets of Love”, scrise în culorile steagului gay (LGBTQ) și Hungry Eyes”, omagiu adus filmului Dirty Dancing”.

În aceeași notă, cămașa de anul acesta are un mesaj în concordanță cu vremurile pe care le trăim.

Anul 2020 a debutat cu amplificarea incendiilor din Australia și cu răspândirea pandemiei Covid-19. Trăim într-o lume suprarealistă, drept urmare Cămașa Albă de Vacanță  vine în două variante, cu mesajele Surreal Times” & Surreal Babe”, cu scrisul iconic al Marinei Moldovan (Skin Deep) brodat pe buzunar.

Optimized-Surreal Times Noemi Meilman

Fiecare cămașă comandată va fi însoțită de o cartolină-colaj unicat realizată de Noemi, în lungile zile de carantină. De asemenea, bine de știu este și faptul că atât varianta Surreal Times”, cât și și Surreal Babe” sunt unisex și  pot fi achiziționate de pe https://www.pineberry.ro/ și din buticul Pineberry de la parterul București Mall, atunci când se vor redeschide mall-urile.

colaj Surreal Times 2 copy

Let’s get surreal, babe!

No Comments Yet

Comments are closed