Cris-Tim donează 300.000 de euro pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală

În vremuri de criză, măsurile pe care le luăm ajung să pornească inițiative de valoare.

Săptămâna aceasta amintim o altă inițiativă, venită de data aceasta din partea grupului Cris-Tim. Implicarea alături de Fundaţia Mereu Aproape s-a finalizat cu dotarea de echipamente și aparatură medicală a secțiilor ATI din toată țara. Cristina Timiș, vicepreședintele grupului Cris-Tim, a anunțat, în cadrul Teledonului „Români Împreună”, sponsorizarea cu 300.000 de euro pentru această cauză.

 
Rezultatele obținute în urma acestei acțiuni sunt extraordinare.
În urma donaţiilor, zeci de mii de echipamente de protecţie au plecat deja spre Spitalele Judeţene din Suceava (48.000 de măști), regiunea cea mai grav afectată de COVID-19, Deva (25.000 de măști) şi Botoşani (25.000 de măști). Fundaţia Mereu Aproape va distribui, în total, în perioada următoare, peste 350.000 de măşti, 250.000 de halate şi 20.000 de combinezoane către spitalele care au nevoie urgentă de sprijin.

 
S-a demarat achiziţionarea a 60 de aparate de ventilaţie, destinate cazurilor grave de COVID-19, aparate ce pot fi folosite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum și a două staţii ATI complet utilate. Una dintre cele două staţii ATI complet utilate va ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, iar cea de-a doua, la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Componente ale acestor staţii, printre care dispozitive medicale complexe şi complete, care conţin şi pat multifunctional, dar şi ventilatoare, au fost deja trimise către cele două spitale.

#împreună

No Comments Yet

Comments are closed