Concert nou pe Overground Showroom: Alexandru Andrieș live la sala Auditorium

De 1 mai #stămacasă. Dar asta nu înseamnă că ziua nu poate fi sărbătorită într-un fel mai special. Eu plănuiesc o escapadă pe balcon, alături de o carte și poate câțiva prieteni dragi, la o distanță scurtă de join meeting”. Pe alții i-am auzit vorbind despre jocuri alături de copii lor, poate un maraton de filme în spirit de aventură sau chiar un prânz special.

O altă idee poate fi și un concert live. Cei de la Overgroud Showroom , cea mai nouă bibliotecă online de concerte, distribuie în premieră concertul susținut de Alexandru Andrieș în noiembrie 2016, la Muzeul Național de Artă al României, în sala Auditorium. Concertul va fi disponibil la rezoluție full HD.

Tradiționalul concert de Moș Nicolae din 2016 s-a bucurat de prezența unor invitați speciali: Radu Bânzaru la voce, Dan Georgescu la bass, Maria Ioana Mîntulescu la voce, Marcel Moldovan la tobe, Sorin Romanescu la chitară și Cristian Soleanu la saxofon. Playlistul conține atât piese extrase de pe albumul lansat în acel an „Disc domestic”, cât și cântece bine-cunoscute din repertoriul lui Alexandru Andrieș: „Cea mai frumoasă zi” sau „Am o problemă”.

Concertul va avea premiera online vineri, 1 mai, la ora 20.00 pe Overground Showroom.

andries-auditorium-portrait

No Comments Yet

Comments are closed