Ovidiu Blag ne invită la lansarea “Hat Ovi, Eseuri de frizerie”, cea de-a patra lui carte

carte-unu-1-blackwhite

Jurnalistul Ovidiu Blag își lansează pe data de 12 decembrie, de la ora 16:00, cartea “Hat Ovi, Eseuri de frizerie”. Evenimenul va avea loc la Cluj-Napoca, în sălile Van Gogh și Picasso din cadrul Platinia Conference Hall.

Aceasta este cea de-a patra carte scrisă de Ovidiu Blag și suprinde poveștile și experiențele personajului principal Ioji, care este farmecul acestei cărți, povești și experiențe pe care le împărtășește cu autorul volumului, la frizerie.

Cartea aceasta e scrisă din prietenie. Și cu prietenie. Iar eu n-aș vrea să fiu nimic mai mult decît cel ce-a pus pe hîrtie cuvintele amicului meu frizer. Poveștile acestea dulci-amare mi-ar plăcea să fie respuse, după ce vor fi citite. De unul, de altul, de cît mai mulți… Să le schimbe dacă vor, să le adauge farmec cei ce au har, să facă ce vor cu ele dar mi-ar plăcea să nu se piardă. Lumea lui Ioji ar fi frumos să rămînă vie cît mai mult.”, a spus Ovidiu Blag, autorul cărții.

“Hat Ovi, Eseuri de frizerie”, este o carte care se citește ușor, iar dimensiunea o face perfectă pentru a fi plimbată peste tot.

Așadar, vă așteptăm pe data de 12 decembrie, începând cu ora 16:00, la Platinia, pentru a afla mai multe despre acest volum plin de persoanlitate. Mai multe detalii despre lansare găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

No Comments Yet

Comments are closed