DIALOG — expoziția de pictură semnată Corneliu Brudașcu și Nicolae Maniu are loc la Cluj-Napoca până pe 30 noiembrie

75348959_1369860899859300_4940764660300251136_o-blackwhite

Iubitorii de artă din Cluj-Napoca și nu numai sunt așteptați luni, 11 noiembrie, începând cu ora 18:00, la  „Casino — Centru de Cultură Urbană Cluj – Napoca”, pentru a vedea expoziția de pictură DIALOG care aduce împreună cu doi clasici în viață ai Clujului: pictorii Corneliu Brudașcu și Nicolae Maniu, amândoi cu carieră națională și internațională remarcabilă, cu opere apreciate și căutate în numeroase muzee și colecții din lume.

Memoria și viziunea se întâlnesc în dialogul celor doi maeștri ai picturii contemporane — un eveniment-emblemă al vieții culturale clujene, oferit comunității — prilej de sărbătorire a peste 50 de ani de prietenie între cei doi artiști. Amprentele lor artistice personale sunt surse consacrate ale școlii de pictură clujene, iar revederea operelor lor este necesară, ca act de continuitate a valorilor locului.

Momentul aduce un impuls de modernitate, acela în care arta își trăiește o componentă profund umană, oferită de comunitatea vie, concretă, conștientă de comorile proprii, într-un oraș orientat spre viitor.

Expoziția cu opere reprezentative ale maeștrilor este deschisă publicului pană în data de 30 noiembrie.

Vă așteptăm!

No Comments Yet

Comments are closed