Ileana Răducanu îi provoacă pe tineri să își descopere pasiunile la cursul gratuit DESIGN YOUR LIFE!


Untitled design-4
Adolescența este cea mai potrivită perioadă pentru descoperirea sinelui, a intereselor și a pasiunilor. Ileana Răducanu, profesor de design interior la DallesGO, jurnalist de specialitate și vânător de talente a lansat o provocare și îi invită pe toți tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani să descopere mai multe despre ei și despre cum pot aduce design-ul în viețile lor la cursul DESIGN YOUR LIFE. Cursul este gratuit și este realizat în parteneriat cu Dalles Go.

Cursul pentru Adolescenți de Dezvoltare Personală DESIGN YOUR LIFE ține șase săptămâni, are loc în în fiecare sâmbătă, între orele 14.30 și 15.30 și este dedicat tinerilor care nu sunt împinși de părinți și care vor să descopere singuri ceea ce le place cel mai mult să facă.

Ileana Răducanu este de peste zece ani și îndrumător voluntar pentru copiii și tinerii curioși să intre într-un univers despre care nu se învață la școală. 

 „Dintre toate lucrurile pe care le fac, să lucrez cu tinerii și să cultiv în ei potențialul de a deveni omeni care schimbă lumea, îmi place cel mai mult! De-a lungul timpului am obținut rezultate uimitoare cu copii veniți din medii diferite, uneori cu povești de viață foarte triste, dar care aveau nevoie doar de cineva care să le spună că pot să devină orice visează ei să fie! Cursurile pe care le țin cu acești copii și adolescenți sunt de dezvoltare personală, orientate spre design, adică spre frumos. Pentru că totul e design! Poate nu se vor duce toți la Facultăți de Arte, Design sau Arhitectură, dar în mod sigur vor ști să aprecieze frumosul în toate formele lui, vor învăța să își expună proiectele personale, vor învăța să fie curajoși în a-și expune talentul în fața altora și vor învăța să creeze idei, concepte, poate chiar și obiecte. Îi voi expune unei lumi la care nu au altfel acces și sper ca pe lângă asta să legăm prietenii și să formez echipe creative excepționale.” , a spus Ileana.

Înscrierile sunt gratuite, însă locurile sunt limitate. Condițiile de participare sunt următoarele:

– fiecare participant trebuie să vină din proprie inițiativă;

– participanții trebuie să își asume participarea la fiecare curs;

Tinerii interesați de participarea la curs sunt așteptați pentru înscrieri la Dalles Go, pe 2 noiembrie, între orele 12:00 – 13:00. Zilele în care se va desfășura cursul sunt: 9, 16, 23, 30 noiembrie și 7 și 14 decembrie, între orele 14.30 – 15.30, la sala de design interior de la DallesGO (str.Ion Oteteleșanu nr. 2).

Întreaga echipă te așteaptă cu drag!

No Comments Yet

Comments are closed