Wine Up Fair in Transylvania, inspirație la un pahar de vin

Între 29 și 31 martie, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, vă invităm la cea de-a cincea ediție Wine Up Fair in Transylvania. Vom sărbători împreună, ne vom ospăta și ne vom aminti din nou că vinul nu e doar prieten, poezie și răsfăț, ci și cel mai elegant liant social cu putință.

wine up

Fiecare participant care ne va călca pragul se va alătura oamenilor pasionați care ne inspiră în povestea vinurilor de poveste. Nu mai puțin de 45 de producători autohtoni și importatori aleși pe sprânceană, ca soiurile din vie, vă vor turna în pahare tot ce au mai bun. Invitați de seamă vor fi de asemenea prezenți la târg, pentru a degusta o sumedenie de vinuri: Master of Wine, Master Sommelier, oenologi, proprietari de crame. Vom învăța să ne cultivăm gusturile împreună și să descoperim secretele Vinului-Rege.

Ediția de anul acesta va fi onorată de prezența unui oaspete pe care îl apreciem în mod special, legendarul Steven Spurrier, prezent pentru prima dată în România. Un adevărat maestru al vinurilor, domnia sa va fi președintele juriului care va decide selecția oficială WineUp din 2019. Pentru o experiență de neuitat, acesta va prezenta și un masterclass dedicat vouă, la care vă invităm cu drag!

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe site  și pe pagina de Facebook.